Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

13:50 | May 30, 2013

Hard as stone

LOOK OF THE DAY,UNCATEGORIZED

Yesterdays outfit/Shirt from Gina Tricot/Leatherjacket from Second hand ( Julian’s)/Shoes from Zara/Bag from & Other Stories/Shades from Second hand/Pants from Zara/Bracelet from SOPHIE/

KAOS! Ni anar inte vilken hektisk och stressig morgon jag haft.. jag är helt darrig typ.
Gick upp kl 06.00 och sitter nu på Arlanda Express. Jag är nämligen iväg till Berlin för Zalanda Summerhouse Party & Event tillsammans med bloggare från olika delar av världen! Så kul! Under min morgon  har jag hunnit:

-Tvätta 8 Maskiner tvätt
-Duscha, fixa mig, sminka mig,klä på mig
-Städa hela min lägenhet
-Diskat en full disk ( för hand ) efter att ha legat sjuk och inte pallat.
-Fota ( supersnabbt ) dagens outfit
-PACKA!! helt galet..

Ja.. som ni ser så har jag haft en rätt galen morgon och nu är klockan typ 12.44 när jag skriver detta..

CHAOS! You have no idea how busy and stressful morning I had .. I’m quite exhausted.
Got up at 06.00 and now I’m sitting on the Arlanda Express. Indeed, I am off to Berlin for Zalando Summer House Party & Event along with bloggers from different parts of the world! So fun! During my morning, I have had:

-Wash 8 Machine washes
-I’ve taken a shower, Got myself ready, made my makeup, Got dressed
-Clean up my whole apartment
-Washed up a full dish (by hand) after being sick and not been able to do it.
-Take outfitphotos (super fast)
-PACK! crazy ..

Yes .. as you can see, I’ve had a crazy morning and right now it’s 12:44 as I write this ..

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

23 Responses to “Hard as stone”

 1. Sarah on

  Stressigt var namnet ja :) Här vaknade jag innan 6 idag! Haha! Fast inte för att jag måste utan för att jag vaknade av mig själv då! Sommaren var kommit till New York nu & jag vägrar liksom sova bort den utan tänker njuta av varje sekund! :)

  Kika gärna in min blogg om mitt liv i New York! Växjötjejen som lämnade allt för kärleken & livet i USA!

  http://www.sohohousewife.com

  Ha en fin dag! <3

  Reply
 2. Pau on

  Vad är det för läppstift/läppglans du har på dig på dom flesta bilderna? Jättefint :)
  Skulle vilja ha ett likadant nu när man är sommarbrun :) Mvh

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.