Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:57 | May 31, 2013

B E R L I N

RANDOM,TRAVEL


Berlin, Zalando Summerhouse

Här kommer del 1 utav bilderna här i från Berlin :) Trots att vädret suger så är det så mysigt här! Och så himla mycket god mat!
Imorse bjöds det som sagt på frukost – en dunderfrukost. Efter det hade vi en genomgång med Google och sen bjöds det på lunch :)
Nu har vi en liten time-off och ska snart ha en genomgång med Sony. Det ska bli spännande!
Imorgon åker jag superdupertidigt härifrån.. redan vid 05.45 går min taxi härifrån till flygplatsen för att flyga till Göteborg och sen vidare till Skövde.
Imorgon ska jag ju hålla mitt event med D.N.A och det ska verkligen bli så sjukt roligt att få träffa er och krama er! Jag hoppas att det är många som kommer :) Det vore så kul!
Eventet håller på mellan 16.00 -19.00 och direkt efter det bär det av tillbaka till Göteborg :) Jag ska vara kvar i Göteborg i några dagar med sen!

Here is part 1 out of the pictures here in Berlin :) Even though the weather sucks, it’s so cozy here! And so much good food!
This morning we were treated like I said, breakfast – an amazing breakfast. After that, we had a briefing with Google and then treated to lunch :)
Now we have a little time off and will soon have a briefing with Sony. It will be exciting!
Tomorrow I’m going to the airport very early .. Already at 5:45 yesterday my taxi from here are going to the airport to fly to Gothenburg and then on to Skövde.
Tomorrow I’m going to have my event with D.N.A, and it will be really fun to see you and hug you! I hope there are many who will come:) That would be so fun!
The event is from 4:00 p.m. to 7:00 p.m. and directly after I’m back to Gothenburg :) I’m gonna stay in Gothenburg a few days also!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

24 Responses to “B E R L I N”

 1. Linn on

  Om det kommer komma folk till DNA imorgon! Alla här vill komma och träffa dig!! JAG ÄR JÄTTETAGGAD. Ska bli så himla häftigt och grymt att träffa dig på riktigt. Ha det underbart! <3

  Reply
 2. Felicia on

  Hejsan! Ska du vara kvar i Göteborg till på onsdag eller längre? Det är nämligen så att på onsdag åker jag & min klass till Göteborg på klassresa, & jag har alltid velat träffa dig. Du är en förebild. Skulle vara en sån rolig grej & du skulle göra dagen till en extra rolig dag. Skulle vara en sån upplevelse. Snälla stanna tills dess Angelica! ♡♡♡ Kram Felicia

  Reply
  • Angelica Blick on

   Svar: Hej där! Jag åker hem onsdagkväll eller tosdagkväll – det beror lite på :) Vad fin du är, tack så hemskt mycket för dina ord! Ja, de vore superkul att träffa dig/er med – de är alltid så kul att träffa läsare :)
   KRAM

   Reply
   • Anonymous on

    Hihi. Ja, för vi ska först till Universeum & sedan vidare till Liseberg. Men jag ska fråga min lärare om man inte kan få gå på stan också, men jag tror alla hade bestämt att vi inte fick det. Kommer inte jag kunna träffa dig då? :) Kram

    Reply
 3. Felicia on

  Hihi! Ja, vi ska först till universeum & sedan till Liseberg. Som bestämt, tror jag inte att man fick gå på stan & jag vill ju verkligen träffa dig. Det är en av mina drömmar. Jag har världens chans nu. Tror du att jag inte kommer kunna träffa dig då? Eftersom att jag tror att vi inte får gå in till stan :) Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.