Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:17 | June 4, 2013

  Skatergirl

  Old photos/Top from H&M/Scarf from Veckorevyn, me /Shoes from Romwe, HERE/Shades from Romwe, HERE/Denimjacket from Levis/Shorts are old/

  Godmorgon! Eller eftermiddag kanske.
  Hur mår ni idag? Min kropp är helt mör efter dagen på Liseberg igår och jag sov inte förens runt kl 03.00 ..
  Men som sagt: Fan vad roligt vi hade! Sista åket så körde vi dom där bilarna när man krockar in i varann och en liten kille ville till varje pris typ mörda mig på den där.. haha! Jag fick både en whiplash och ont i hela röven efter han krockade in i mig!
  Mot slutet av kvällen blev det lite femkamp och andra roliga spel och jag kom nog sist i varenda sak, haha – men jag älskar sånt där endå! så himla kul!
  Idag skiner solen igen så jag vill helst av allt bara åka och lägga mig vid vattnet och lapa sol mest hela dagen. Framåt kvällen ska jag möte upp Andreas lite fort och sen ska vi grilla framåt kvällen :) Så mysigt! Perfekta dagar!
  Såg att många gillade min klänning igår – Visst är den fin?! Outfitbilder med den outfiten kommer upp senare ikväll, så håll utkik!

  PS. På bilden kan ni se min sjal för Veckorevyn, om man prenumererar från och med senaste tidingen så får man denna sjal och skänker då 10 kr till barnhemmet Rose of Charity som jag volontärjobbade på i Afrika i Januari. Ska berätta mer om de!

  Good morning! Or maybe afternoon.
  How are you today? My body is completely tender after a day at Liseberg yesterday and I didn’t went to bed until 03.00 ..
  But as I said: Damn what fun we had! The last race we went with the cars when you crash into each other and a little boy wanted to crash into me and almost kill me all the time .. haha! I got both a whiplash and pain all over my ass after he crashed into me!
  Towards the end of the evening we did some pentathlon and other fun games and I probably came last in every single thing, haha ​​- but I love these stuff anyway! so much fun!
  Today the sun is shining again so I want to go to the waterfront and bask in the sun most of the day. In the evening I will meet up Andreas a bit fast and then we’ll barbeque in the evening :) So cozy! Perfect day!
  Saw that many liked my dress yesterday – Isn’t it nice?! Outfit Photos with the dress will be coming up later tonight, so stay tuned! 

  PS. Here I’m wearing a scarf from Veckorevyn that I did, and if you start subscribe to Veckorevyn from the last issue you will give 10 kr to the orphanage Rose of Charity that I volontueer worked on in Africa in January. More info about that later on!


  30 kommentarer  30 kommentarer om “Skatergirl”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här