Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:54 | June 5, 2013

  Bloppis


  7 kommentarer  7 kommentarer om “Bloppis”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • IF only..

   Reply
  • Vad härligt! haha :D<3

   Reply
  • I would definitely be there but I live in Finland :(

   Reply
  • Synd man bor för långt bort annars hade jag inte tvekat en sekund!!! :) lycka till

   Reply
  • Så synd att man inte bor i närheten. 50 mil till Stockholm :-(

   Reply
  • Hej Angelica!
   Eftersom att du ska ha en stor bloppis så har jag en fundering angående att plagg som inte kan försvinna från näthinnan på mig. Har följt din blogg väldigt länge och minns en klänning du hade på dig en nyårsafton. klänningen kom från Vila och var mönstrad. Superfin! Jag undrar om det är något plagg du har tänkt sälja av? Jag tänkte, att det skadar ju i alla fall inte att fråga, då jag har letat efter den klänningen i evighet haha :) Eller ja, ända sedan jag såg dig bära den på nyårsafton. Vore jättetacksam för svar :) Kram och tack för en härlig blogg med fina bilder! :)

   Reply
  • VILKEN SKO STORLEK HAR DU? :D
   fan va taggad jag blev

   Reply