Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:35 | June 5, 2013

  I scream because you scream, and you scream for ice-cream.


  Haha, jag gillar bilden! ” MÅSTE HA GLASS NUUUU!”.
  Jag stack aldrig till Vitabergsparken utan till min mosters båt istället tillsammans med Sania. Vi åt sushi och glass, lapade sol och bara njöt :) Har ni haft fint väder idag med?
  Efter att jag varit på båten så var det raka vägen hem för att göra mig iordning för att sedan möta upp en tösa som jag fotade tillsammans med idag. Mer än så säger jag inte nu :) Men bilder kommer upp på Söndag!
  Trillade för bara en liten stund sedan innanför dörren och är så himla trött och slut i kroppen nu.
  Vi var ett gäng som grillade igår i Göteborg och det var verkligen SÅ MYSIGT! Så vi kom hem rätt sent och somnade inte förens unt 02.00 och så gick jag upp 04.30 imorse för att hinna med mitt tåg hem.. Ni kan förstå att jag är helt sjukt trött nu va?

  Haha, I like the picture! “I NEED ICE-CREAM NOOOW”.
  I never went to Vitabergsparken but to my aunt’s boat instead along with Sania. We ate sushi and ice cream, soaked in the sun and just enjoyed life :) Have you had nice weather today also?
  After I was on the boat I went straight home to make myself prepared for the evening and then meet up with a sweet girl which I photographed with today. More I can’t say now :) But the pictures is coming up on Sunday!
  Just got home for just a little while ago and I’m so tired.
  We were a bunch of people who grilled yesterday in Gothenburg and it was really SO COSY! So we came home quite late and fell asleep not until 02:00 and I went up at 04.30 this morning to catch my train home .. You can understand that I am tired right now huh?


  11 kommentarer  11 kommentarer om “I scream because you scream, and you scream for ice-cream.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här