Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:38 | June 6, 2013

  Blue water

  wwwwwww[videofyme id=”2081711″ width=”800″ height=”512″]
  Dress from Gina Tricot
  Video by Sania Claus
  Make up and hair by Sandra Öjeland

  I och med att vi gjorde en liten reklamfilm med Gina Tricot så passade vi på att filma en “Style in Motion” också och ovan kan ni se den :)
  Jag tokälskar verkligen min klänning! Så fin! Jag har pratat med dom på Gina Tricot och tydligen så kommer filmen släppas imorgon så då kommer jag såklart lägga upp den här till er :) Jag har fått se den och den är MAGISK! Så himla somrig, härlig och fin video. Ett riktigt duktigt team.
  Jag håller på för fulla muggar att packa iordning allt inför loppisen nu och senare ska jag äta lite mat på balkongen tillsammans med min underbara Daniela. Jag har saknat henne som bara tusan!

  When we did a little commercial with Gina Tricot, we also took the opportunity to film a “Style in Motion” and above you can see it :)
  I LOVE my dress! So nice! I have talked to them at Gina Tricot and apparently the film will be released tomorrow so then I will of course post it here for you :) I have seen it and it’s MAGICAL! So summer-ish, lovely and nice video. A really talented team.
  I’m packing up everything now and I’m preparing for the flea market now and later I’ll eat some food on the balcony with my lovely Daniela. I missed her so much!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “Blue water”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här