Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:27 | June 6, 2013

  Festival in my brain

  Photo: Sanna Karimian
  Edit: Andreas Wijk
  My outfit/Hat from Monki/Shades from Gina Tricot/Top from Topshop/Shorts from Levis/Boots from D.N.A/Belt from Gina Tricot/
  Andreas outfit/Shirt from Acne/Shoes from Dr. Marten/Pants from Acne/Shades from & Other stories/

  Godmorgon vääääärlden! Tog lite härliga bilder häromdagen med en utav de bästa människorna jag vet :) Det blev fint! Fan.. har snoozat och snoozat i nästan två timmar. BLIR GALEN! Men nu är jag uppe iallafall och tänkte ta tag i denna dag :) Jag har så himla mycket att fixa med inför bloppisen på Söndag så att de är sjukt. Har en del godbitar som jag ska sälja :) Allt ifrån skor och väskor till klänningar. Jag hoppas att många av er kommer! Det var ju så himla kul att ses förra gången vi hade loppis.
  Imorgon bär det av till Linköping för min del och jag ska köra bil från Stockholm till Linköping SJÄLV och har lite smått panik…
  Jag vet hur jag ska åka på motorvägen ( Tror jag, he he he he he he ) men inte hur jag kommer UT ifrån Stockholm. Funderar starkt på att köpa mig en GPS om bilen inte har en sån. Annars kommer jag yra runt och inte fatta vart jag ska!
  Väl i Linköping så ska jag plocka upp Marcus på stationen och så ska vi till Smultronstället tillsammans med Mamma! ÅH jag längtar!!

  Good morning woooooorld! Took some lovely photos the other day with one of the best people I know :) It was nice! Damn .. I’ve snoozed and snoozed for almost two hours. CRAZY! But now I’m up anyway and I’m gonna seize the day :) I have so very much to fix with or flea market on Sunday so it’s sick. Have some tidbits that I should sell :) Everything from shoes and bags to dresses. I hope many of you will come! It was so much fun last time we had a flea market.
  Tomorrow it’s off to Linköping on my part and I will drive from Stockholm to Linkoping BY MYSELF and have a little bit of panic …
  I know how I’ll go on the highway (I think, he he he he he he) but not how I’m going OUT from Stockholm. I’m thinking about buying me a GPS if the car doesn’t have one of those. Otherwise, I won’t know where I’m going!
  Once in Linköping and I’ll pick up Marcus at the station and then we will go to Smultronstället with my Mom! OH I can’t wait!


  31 kommentarer  31 kommentarer om “Festival in my brain”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här