Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:12 | June 8, 2013

  Fountain

  Yesterdays outfit/Dress from Chicy (old)/Shoes from Zara/Bag from & other stories/Shades from Ray ban/Rings from H&M/
  Photo: Rami Hanna

  Vi har haft en helt underbar dag på morfars land :) Solen har varit framme titt som rätt och vi har både hängt på bryggan och rott med båten. Det är så himla underbart att komma ut till skogen och bara få “vara” ibland. Har nu någon sån fristad där ni är helt lugna och där ni känner att ni bara får vara ifred och njuta av livet? Morfars land är verkligen så för mig.
  Vi har kastat pinne med Milan och börjat spela Yatzy.
  Nu kom vi precis hem till mamma för en stund sedan och ska straxt promenera ner till en resturang som ligger i närheten för att äta lite mat innan vi beger oss mot Stockholm igen! Tanken var att vi skulle åka tidigt imorgon, men eftersom att loppisen börjar så tidigt imorgon så åker vi hem redan ikväll.
  Jag ska prismärka alla kläder ikväll också, så det måste hinnas göra innan imorgon. Jag är så JÄKLA mycket kläder så ni anar inte! HAHA.

  We have had a wonderful day at my Grandpa’s countryside :) The sun has been out and we hav both hang out on the bridge and rowed the boat. It is so wonderful to come out to the woods and just get to “be” sometimes. Has anyone ever such a sanctuary where you are completely calm and where you feel that you can be left alone and enjoy life? His countryside is really so for me.
  We have thrown sticks with Milan and started playing Yahtzee.
  Now we just came home to my mom and will shortly walk down to a resturant, located nearby to eat some food before we are heading to Stockholm again! The idea was that we would go early tomorrow, but since the flea market is starting so early tomorrow, we want to go home tonight already.
  I’m going to price tag all clothing tonight too, so it must get done before tomorrow. I have sooo much clothes to sell that you can’t even imagine! HAHA.


  33 kommentarer  33 kommentarer om “Fountain”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här