Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:32 | June 9, 2013

  Bloggers flea market

  okej.. KAOTISK DAG! En fruktansvärt rolig dag, men väldigt stressad haha! Men GUD vad kul de var att så många kom :) Kön var ju helt enorm! Det var så roligt att träffa alla trots att de var en aning kaos :) Efter loppisen så åkte vi hem till mig endast för att upptäcka att mina nycklar och plånbok var borta..PANIK!!!! Dog litegrann där ett tag tills jag fick reda på att Andreas råkat få med sig både nycklar och plånbok in till stan. Så Marcus åkte in och hämtade upp det och nu ÄNTLIGEN så har vi kommit hem och slagit oss till ro.
  Så nu äntligen kan jag blogga! Imorse var det med stress eftersom jag snoozade lite väl länge och att prismärka mina kläder tog lite längre tid än planerat. Men allt löste jag sig! Ovan är lite bilder från idag men mer bilder kommer :)

  Okay .. CHAOTIC DAY! A terribly fun day, but very stressful also haha! But GOD what fun it was that so many came :) The que was absolutely huge! It was so fun to see everyone even though it were a bit of a chaos :) After the flea market we went to my appartment only to find that my keys and wallet were gone .. PANIC!! I died a bit there for a while until I found out that Andreas accidentally got both my keys and my wallet into town. So Marcus went in and picked it up and now FINALLY, we come home.
  So now finally I can blog! This morning it was stressful because I snoozed a little too long and to price tag my clothes took a little longer than planned. But I solved it! Above are some pictures from today but more pictures will come:)


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Bloggers flea market”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här