Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:43 | June 20, 2013

  Morning Breakfast Club

  Cosy breakast in vegas at our hotel

  Nu har vi äntligen kommit fram till Mammoth Lake och klockan är snart elva på natten här ( tidsinställer detta – kl är 07.45 svensk tid just nu ) och jag är såååå trött. V har haft sån otur med internet att jag inte ens kan fatta att vi är i USA.. Det har funkat typ 10 minuter innan vi ska sitta i bilen i flera timmar för att resa vidare.
  Nu funkar internetet okej, men nu är jag alldeles för trött för att varken jobba eller svara på mail. Jag får gå upp tidigt imorgon ( mitt på dagen för er) för att fixa allt detta. Imorgon ska vi se Lake Mono  och även Bodie Ghost Town.. SPÄNNANDE!

  We have finally arrived at Mammoth Lake and the clock is almost eleven at night here (This is a timed post – it’s 07:45 Swedish time right now) and I’m soooo tired. We have had such a bad luck with the internet that I can’t even believe we are in the U.S. .. It has worked for 10 minutes before we have to get in the car for several hours to travel on.
  Now it works okay, but now I’m just too tired to work or respond to emails. I must get up early tomorrow (midday to you) to fix all this. Tomorrow we’ll see Mono Lake and also go to Bodie Ghost Town .. EXCITING!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Morning Breakfast Club”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här