Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:21 | June 22, 2013

  We shine on


  Photo: Arda Eken
  Edit: Me / Angelica Blick

  Och äntligen så kom vi fram till San Fracisco! Det blev lite senare än planerat men vi har varit förbi Golden Gate bron och fotat :) Känns så sjukt att ha sett så hiiimla mycket dessa dagar! Det går knappt att beskriva med ord. Idag så bär det av tillbaka till Los Angeles – Vårat sista stopp på denna resa. Eller.. Vårat flyg mellanlandar i NYC och där har vi nästan 12 timmar så jag ska in till New York på ett mycket härligt möte :) Mer bilder kommer senare idag!

  And so at last we came to San Fracisco! It was a little later than planned but we’ve been past the Golden Gate Bridge and photographed :) Feels so sick to have seen so much these days! It’s almost impossible to describe with words. Today, so it’s off back to Los Angeles – Our last stop on this trip. Or .. Our flight is landing in NYC and we have almost 12 hours there before are flight is heading to Stockholm so I’m going to New York for a couple of hours for a meeting :) More photos coming up later today!


  30 kommentarer  30 kommentarer om “We shine on”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här