Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:06 | June 25, 2013

  I heart you


  Me and some amazing readers

  Jag har ju helt glömt bort att  visa er bilderna från mitt D.N.A eventet i Skövde! Jag har en del bilder som jag kommer lägga upp nu i veckan :) Sålänge så lägger jag upp två bilder som dessa tösor skickade in till mig någon dag efter eventet! Jag har sagt de förr och jag säger det igen: Ni är helt underbara! Ni anar nog inte hur mycket jag uppskattar er!!

  I have totally forgotten to show you the pictures from my D.N.A event in Skövde! I have some pictures that I will post this week :) For now I just want to show you these pictures that these sweet girls sent to me a day after the event! I’ve said it before and I will say it again: You guys are wonderful! You can’t even imagine how much I appreciate you!!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “I heart you”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här