Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:34 | June 29, 2013

Walking in Death Valley

LOOK OF THE DAY,TRAVEL

/Top from Zara/Shorts from Bikbok/Belt from Bubbleroom/Shades from Romwe/Shoes from
Photo: Emma Svensson

Hettan på denna plats… JISSES. Jag och Emma fick för oss att vi skulle klättra upp på ett utav dessa “sandberg” .. det gick sådär kan jag väl säga.
Man sjönk typ ner och det var svinsvårt att få grepp för att ta sig upp. Och så extrem hetta på det med! Svetten bara rann, haha!
Men fina bilder blev det ju iallafall eller hur? :)

The extrem heat on this place.. GOSH. Emma and I got an idea that we should climb up on one of these “sandmountains”.. Well it didn’t went so good. It was so hard to get a grip and it was almost impossible.  And some extreme heat on that aswell! I was sweating all of the place, haha! But we got nice pictures thought, didn’t we? :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

29 Responses to “Walking in Death Valley”

 1. im on

  Hej Angelica!
  Tänkte bara säga att du är så himla, himla fin och inspirerande (!!!!!!!!!!)! Sen verkar du även vara världens härligaste tjej. Hoppas att du mår bättre och får tid att suga åt dig lite solenergi och gosa med nära och kära!
  massa varma kramar till dig =)

  Reply
 2. Amanda on

  HEJ ALLA!

  Jag hoppas att ni kikar in på min blogg för jag har lagt upp en ny video när jag sjunger The one that got away med Katy Perry!

  Hoppas att ni gillar den!

  Ha det så bra så ses vi! :)

  Reply
 3. Aida on

  va fint att du mår bättre nu!
  du är absolut den bästa bloggare som ja vet och läser. ja hoppas ja var som du är!
  kramar

  Reply
 4. Elin on

  Alltså, dina ben. Hela du är toksnygg, men mest av allt så tycker jag du har så grymt snygga och starka ben! Det är snyggt med starka tjejer! Och du är säkert inte bara fysiskt stark :) Hoppas du mår bättre snart!

  Reply
 5. investmentadviceebooks.com on

  If people embark on a diet! It’s all about self-control when your 50 dieting tips and exercising are important and painful sometimes. With so many people are diabetic or pre-diabetic? The program focuses on including larger portions of those food items include calcium too, which is one of the terrible things today is that people have this deathly fear of food”” Everything in moderation. The doctor ran all kinds of people poured more into a short, wide glass – even experienced bartenders.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.