Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:01 | July 2, 2013

  Beavis & Butthead

  Todays outfit/Tshirt from Beyond Retro/Skirt from Weekday/Shoes from Jennie-Ellen/Shades from Karen Walker/Jeansshirt from Solo/Bag from Zara/Bracelet are random/Rings from Angelica Blick for NLY trend & Kyssjohanna/

  Haha ni anar inte vad som hände när vi tog dessa bilder! Killarna som jobbar på detta ställe kom ut och frågade  “Vad tar ni kort för?” medans jag svarade ” För min blogg, jag driver en modeblogg” . Jag trodde helt och hållat att killarna som kom ut skulle säga till oss att vi absolut inte fick fota där.. MEN ICKE! Istället slänger en utav grabbarna ur sig ” Men du! Då ska ni få fota en ascool sak! Jag ska bara upp och lyfta ner burhissen här så kan ni ju ta kort i den! Jag kan lyfta upp den en bit i luften med så kan det nog bli häftigt!” haha sagt och gjort, och fem minuter senare så satt jag i den där hissburen. Vad vi skrattade!
  PS. Ser ni något annorlunda med mig? Den som gissar rätt får en cyber-tårta!

  Haha you have no idea what happened when we took these pictures! The guys who work at this place came out and asked “Why and for what are you taking pictures for?” while I said, “For my blog, I have a fashion blog”. I’m completely thought that the guys who came out would say to us that we absolutely couldn’t take pictures there .. BUT NOT! Instead, one of the guys said “But you! We can do a cool thing, I’ll just go up here and lift down this cage/elevator for you so you can take pictures in it, I can lift it up a bit in the air also and that will be awesome! ” haha said and done, and five minutes later I sat in that elevator/cage. We laughed alot!
  PS. Do you see anything different about me? Whoever guesses correctly gets a cyber-cake!


  72 kommentarer  72 kommentarer om “Beavis & Butthead”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Håret är ju nytt! Eller åtminstone efter usa-resan har det blivit mörkare :) kanske du redan nämnt att du färgat det, har inte surfat runt här på ett par dagar :) fint är det!

   Reply
  • Ditt hår!!
   Vad snyggt det blev efter du var hos frissan!
   Är det din naturliga hårfärg?(har inte följt din blogg så länge så därför vet jag inte vad din normala hårfärg är!)

   Reply
  • Hei Angelica. Jeg har et spørsmål angående ditt hår. Jeg kan se at ditt hår vokser fort. Ville du være så snill og fortelle hvordan du behandler ditt hår, siden det vokser så hurtig! Tack for at du blogger. Hilsen en fan i Oslo :)

   Reply
  • Svar: Hej där! Oj tycker du? Mitt hår brukar växa superfort men nu tycker jag att det är skitsegt på att växa.. Jag klipper mig var 6:e vecka dessutom för att få bort allt slitet sedan jag var platinablond/vithårig. Så jag gör inget speciellt alls :) Kram

   Reply
  • Ja, du er heldig. Jeg skal prøve ditt tips og klippe litt vær 6. vecka.. Jeg vil ha igjen mitt lange hår ;) God sommer Angelica. Kram

   Reply
  • Svar: Hehe, dock så växer ju inte håret fortare bara för att man klipper de ofta – snarare tvärtoma :) Jag gör de för att som sagt kunna få bort allt slitet efter mitt blonda. Men det blir ju friskt iallafall! Kram

   Reply
  • Din hårfärg! :) mkt snyggt!! Kram

   Reply
  • Din hårfärg är ju självklart ny, men du ser ÄNTLIGEN så himla glad ut igen! (och är du inte det så fejkar du det sjundundandes bra). Det är så fint att se dig glad! Kram

   Reply
  • Ditt hår! Superfint! Blir kul o se inlägget du pratade om :) Kram på dig fina du!

   Reply
  • Love this look ♥

   fashionfixeshearts.blogspot.com

   Reply
  • Du har färgat håret!! Skitsnyggt blev det! :D

   Reply
  • Håret! Och skorna var hur fräna som helst!

   Reply
  • Håret e ju nyfärgat men de berättade du ju i ditt förra inlägg så jag säger naglarna ;)
   Du har fixat dem blå och snygga ^^

   Reply
  • Håret har ju ny färg men de berättade du i förra inlägget så jag säger naglarna ;)
   De har blivit blå och fina ^^

   Reply
  • Hm… Ganska lätt!
   Jag ser ju att du fått en massa muskler nu!
   ;)

   Reply
  • hi angelica, what kind of nail polish colour is it?? its really nice! like everything on ur blog btw :)

   Reply
  • men fan vad du är snygg!!!!

   Reply
  • Your hair got darker and it looks absolutely fabulous!! :-*

   Reply
  • Dit hår er blevet mørkere! Det er virkeligt flot :)

   Reply
  • Ah jag tänkte la det! Håret!

   Reply
  • fantastic styling!

   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • Åh ditt hår!! Vilket lyft, wuuh – ur snyggt.
   Nu blev jag själv sugen på att färga mitt blonda svall i något liknande hihi. Har länge varit sugen på att mörka upp det!

   Tack för inspirationen du dagligen sker, guld värt!!!
   Stor kram :)

   Reply
  • Great outfit, love your heels!

   Reply
  • tuff outfit! vart har du fått tag i tröjan? :D älskar din hårfärg .

   Kika gärna in på min blogg! Där kan man följa min vardag och livet innan jag ensam kommer fostra skrutten som växer i min mage. Upptäckte min graviditet så sent som i 6:e månaden och är idag i 8:e med beräknad födsel i början av augusti. Där jag utan sambo eller pojkvän överhuvudtaget tar mig igenom dagarna innan förlossningen! Livet blir inte alltid som man tänkt sig…

   Reply
  • WOW, one of my favorite shoots of you I´ve ever seen! :)

   WITH LOVE,
   LINSEY / POSE-BLOG.COM

   Reply
  • Du ler på bilderna, jag älskar det, så fint :)

   Reply
  • Jag följer ganska många bloggar på bloglovin och utan att tänka på vilken blogg jag var inne på, så när jag såg första bilden här tänkte jag “vem har bilder på Beyonce på bloggen?” Ja det säger väl allt! ;)

   Reply
  • I love your outfit, really nice style <3

   Reply
  • Fin du blev i håret! Längtar tills vi ses :)

   Reply
  • Amazing shoes!!

   http://www.whatsashawears.com

   Reply
  • Läcker bild i hissen!! Du har fått varmare toner i håret :)

   Reply
  • Du ler!! Så himla fin!!
   Älskar din nya hårfärg. Carro är bäst (går också till henne) Må gott!

   Reply
  • http://chickit.se/ – Tipsa gärna om tidningen i din blogg! Kan vara bara i texten till ett inlägg med max en mening om du vill! Där du länkar till sidan och skriver att du är med i en intervju :D

   Reply
  • Du har färgat håret ? :)

   Reply
  • Tattueringen på handleden? Har aldrig sett den förut så den är åtminstone ny för mig ;) Fin är den i alla fall! :D

   Reply
  • Dina armar är “vridna” åt olika håll :)

   Reply
  • Brynen :)

   Reply
  • Antar håret, för det var det första jag reagerade på. ÄLSKAR den färgen, önskar jag kunde mixa och trixa mer med mitt hår, men skulle ändå inte passa i sån färg ;)

   Förresten, du är ta mig tusan den vackraste människan på jorden! Det syns igenom dina bilder att du är en sådan god och ärlig och snäll människa! Har bara träffat dig en gång, men det behövs inte för att förstå hur fin du verkar vara!

   Massa kramar!

   Reply
  • Haha va gulliga dom är!

   Reply
  • Hej Angelica!

   Nu är webbtidningen Chickit ute med din intervju (som vi gjorde på H&M-eventet i Linköping) och dig på omslaget! Du hittar tidningen på http://chickit.se, hoppas du är nöjd med intervjun med dig. Det skulle betyda otrolig mycket för oss om du skulle länka våran hemsida (med tidningen) http://chickit.se på blogg.

   Tack för att du ställde upp! Verkligen roligt att du var med i tidningen.

   Kram
   Josefin

   Reply
  • Ditt fantastiskt fina hår! Åh, så fruktansvärt snygg!

   Reply
  • Anything different about you?
   Well… You’re so fresh and beautiful with an amazing style, but that’s ALWAYS the case so… I’d say new hair? ^^

   Love ya

   Reply
  • Snyggt ;-)

   Reply
  • Du har ju färgat håret!! Sjukt snyggt, du passar verkligen i lite brunare färg.
   Ps. Älskar med stort Ä, dig och din blogg!! KRAM

   Reply
  • Ja, du har ju färgat håret, jättesnyggt! <3

   Reply
  • Du blev super fin i håret! :) jag har frågat detta många gånger min min kommentar försvinner väl blad alla andras men jag undrar vad du använder för kamera :D

   älskar din blogg absolut en av mina favoriter!!

   Reply
  • Snygg hårfärg Angelica!!

   Reply
  • Färgat och klippt håret kanske? :)

   Reply
  • Hej,
   Har du lust att tipsa om din frisör? Superfint resultat!

   Reply
  • Din hårfärg självklart, men det ser också ut som att du har en ny tatuering på handleden? Eller så är det bara jag som inte har sett denne innan. Trevlig sommar! Kram

   Reply
  • Häftigt!!!!!!

   Reply
  • Jättesnyggt, vad kallas den nyansen på håret? =)

   Reply
  • Ditt hår är mörkare! Så fint!

   Reply
  • älskar bilderna! speciellt den sista! mums

   Reply
  • Your hair is different!

   Reply
  • Nej vilken gullig historia! Burhiss-bilden blev verkligen shitcool, jag satt och undrade hur du kom upp dit!

   Reply
  • Helt rätt move att gå tillbaks till den hårfärgen, sjukt snyggt och ditt ansikte kommer fram mycket mer. Rådiggar skorna också, riktigt balla.

   Tack för en svinbra blogg och kram på dig!!

   Reply
  • Hej,

   Din nya hårfärg är otroligt fin.
   Jag ska själv gå fårn blont till väldigt ljusbrunt.
   Vad hette färgen dom använde?

   Reply
  • pussmunnen på armen? fint!

   Reply
  • Ny röd tatuering! Galet snygg!! Tumme upp!

   Reply
  • Haha that guy is so funny, I’m in love with your shoes! Your hair!! haha

   http://www.beblacknblue.blogspot.co.uk
   http://www.beblacknblue.blogspot.co.uk

   Reply
  • Cool and nice guys!
   Darker hair…

   Stella from a A Shiny Place

   Reply
  • Hej, är kjolen gammal eller något nytt som kommer in i butik? Precis vad jag letar efter nämligen…. Jätte fin!
   M

   Reply
  • I love this look so casual, specially the booties

   http://elarmariodelanena.blogspot.com/

   xoxo

   Reply
  • Pussmunnen på handleden? Har inte sett den förut. :)

   Reply
  • WHY ARE YOU SO ORANGE COLOR ???

   Reply
  • Fin du är Angelica!! Kram

   Reply
  • Du ler med tänderna och ser så glad ut! :D så fantastiskt att se!

   Reply
  • Hår hit och dit, pfft. It aint that fools! Du ler och skrattar, kvinna. Kär upp över öronen skulle jag säga. Härligt tycker en läsare som har varit här sen Gud vet när.
   Pösss

   Reply
  • Du ler med tänderna! Älskar det! Så söt är du Angelica <3

   Reply
  • ditt leende är så himla fint!!

   Reply
  • åh! min pojke hade älskat den där tröjan så mycket :#

   Reply