Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:17 | July 4, 2013

  Take a picture


  1.Ett vackert Stockholm! / A beautiful Stockholm!


  2. Maja min fina! / Maja my babe! 3. Jag kollar ut favvisar hos Stylein / I’m looking at favorite garments at Stylein


  4. Fina moln från flygplansfönstret / Cute clouds from the airplane window


  5. Vacker solnedgång / Beautiful sunset


  6. Älskar Stockholm/ I love Stockholm 7. Jag och grabbarna som hjälpte mig med dagens outfit, haha / Me and the guys who helped me whit my todays outfit, haha


  8. Blommor gör mig glad / Flowers makes me happy


  9. Fin dekoration hos stylein / Lovely decoration at Stylein


  10. Just nu har Styleins presskontor en “Summer sale” där dom säljer ut massa fina plagg ur deras kollektioner för 50% av! Så mycket fina grejer! Vill ni kika förbi så hittar ni dom på Hökensgatan 5 :) / Stylein has a “summer sale” at the moment in their showroom with 50% off on their lovely clothes. So much amazing stuff! If you want to swing by, you can find them at Hökensgatan 5 :)


  11. Jag fick en härlig goodiebag! / I got an awesome goodiebag 12. Mitt hjärta /My heart


  13. Min andra hälft / My other half


  14. Martini & Stylein goodiebag / Martini & Stylein goodiebag


  15. Mysig tröja från Stylein / Cozy sweater from Stylein

  Lite bilder från dessa två dagar :) Jag har haft galet mycket idag!
  Jag gick upp kl 06.00 för att vara på gymmet med Hans på SATS för att köra ett pass – JISSES! Efter passet var det raka vägen hem, in i duschen och fort till Styleins pressrum. Direkt efter det hade jag mitt första möte för dagen inne i stan och nu har jag precis kommit hem. PHU! Ska byta om lite snabbt inför kvällen, möte upp Maja och fota. Senare ikväll så ska jag spendera min kväll med Marcus :)

  Some pictures from these two days :)
  I got up at 6:00 to be at the gym with Hans at SATS to hav a workout – GOSH! After the session, I went straight home, got into the shower and continued to Styleins showroom. Right after that I had my first meeting of the day in town and now I have just arrived home. PHU! I will change my outfit fast for the evening, meet up with Maja and shoot. Later tonight I’ll spend my evening with Marcus :)


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Take a picture”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här