Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:49 | July 7, 2013

  Sunny

  Vilken pangdag det varit va? WIHUU! Nu är Angie glaaaaad! haha..
  Jag, Kenza, Shiva och Maja tog oss till Fjäderholmarna ( FEL! Inte fjäderholmarna utan Lidingö -Fågelöudde )och har spenderat hela dagen med sol och bad – OCH GLASS!
  Vi stack dit runt 12.00 och åkte hem runt 17.00 :) Nu har jag precis svirat om och ska bege mig till Hagaparken för att mysa med fina människor och mysiga vovvar. Dagens outfit kommer upp sen!

  What a day it’s been huh? WIHUU! Now Angie is Happy!haha..
  Me, Kenza, Shiva and Maja went to Fjäderholmarna ( Wrong! I meant Lidingö – Fågelöudde) and have spent the day in the sun, sunbathing and swiming – AND WITH ICECREAM!
  We went there around 12 and got home at 17 :) Now I’m home and I have just got dressed and will soon go to Hagaparken to hang out with some lovley poeple and cozy dogs! I’ll give you todays outfit later.


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Sunny”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har hon med blondt hår någon blogg? Isåfall länka,tack:)

   Reply
  • Tror det e hon som heter typ prettyprettym.blogg.se var det för nån månad sedan iallafall tror ja :D

   Reply
  • Svar: Mycket rätt :) De är min bästa vän! kram

   Reply
  • When I see these pics I really wanna go home haha. I live in Dubai and there is no way to be now outside and specially in bikini. First its over 40 degrees and second there is Ramadan in two days lol. Anyway I love your style and wish you a happy summer! x

   Reply
  • Gud vad härligt det ser ut! Svensk sommar när den är som bäst! Själv får jag nöja mig med att spendera helgen i Las Vegas, inte helt fel det heller! Har precis varit på tur i Grand Canyon Gud så häftigt det var!

   Kika gärna in min blogg om mitt liv i New York! Växjö tjejen som lämnade allt för kärleken och livet i USA!

   http://www.sohohousewife.com

   Love från Las Vegas <3

   Reply
  • Ser sjukt härligt ut! Underbart med sommar, sol, bad och glass! (Och för min del – hökörning ;) ) Kram

   Reply
  • Haha älskar glassbilderna :D

   Reply
  • Ser och låter så HIMLA mysigt! Hoppas det var toppen :D

   Åker till USA på onsdag och ska besöka ungefär samma platser som Angelica gjorde nyligen!

   Reply
  • Verkligen härliga bilder :-)

   Reply
  • Mysigt det ser ut! :D

   Reply
  • Love the pics! and your style! been following your blog for a while :)
   If you have time please check out mine xxx

   http://back2backblog.com./

   Reply
  • Dying for warmer weather, it’s sooooo cold in Sydney! xx

   ohmygilded.blogspot.com

   Reply
  • Great photos , summer:X

   http://www.gloria-agostina.com

   http://www.facebook.com/GloriaAgostina

   Reply
  • Why do you post pictures of Kenzabitch when she never posts pictures of you?
   She’s afraid of her readers discovering you??

   Reply
  • Jag läser Kenzas blogg också och där skrev hon att ni tillbringade dagen på Lidingö, vilket jag även kan se eftersom bilderna tyder på att ni var på fågelöudde. Undrade bara lite varför du skrev att ni var på fjäderholmarna? Förlåt men jag kan inte släppa sådana här småsaker om jag inte får en förklaring till det. Kände därför att jag var tvungen att fråga…. :) Förövrigt så vill jag bara säga att du är så fantastisk på allt som är möjligt att vara fantastisk på! kram

   Reply
  • svar: Hej där! Hehe, de var jag som skrev helt fel! Haha. Jag fick för mig att de var på fjäderholmarna i var! Linköpingsbon som inte fattar vart hon är i Stockholm, haha :) Så Kenza skrev rätt. Ska ändra det nu! åh tack fina, fina du!! Vad glad jag blir! KRAM

   Reply