Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:02 | July 8, 2013

Plastic Fantastic

New heels from Senso

Jag kan ju inte låt bli att bli lite smått förälskad i dessa. Håller ni inte med mig? Dom är ju supercoola!
Klacken på skon gör ju hela skon liksom. Att den har sandalett-modellen gör det hela ännu bättre!
Minuset med dom är att dom luktar väldigt starkt – så jag har ställt ut dom på balkongen just nu.
Annars är dom perfa!
Har ni något tips på hur man får bort sån stark lukt från skorna?

I can’t deny that I’m abit inlove with these heels. Do you agree with me? They are super-cool!
The heel makes the whole shoe. And the model of the shoe makes it even better!
Minus about them is the smell – So I had to put them on the balcony at the moment.
Otherwise they are perfect!

Do you have any tips on how to make the smell go away ?


18 kommentarer18 kommentarer om “Plastic Fantastic”

  Jag skulle nog torka av dom med en fuktig trasa en första gång och sedan en andra gång med kanske lite, lite uppblött tvättmedel på, och sen hoppas att lukten försvinner med tiden när du väl börjar använda dom. Skobutiker har ofta sulor som man kan lägga in som tar bort lukt från foten – så då kanske de har en skoparfym av något slag också. Lycka till!

  Reply

  Svar: Hehe, det är inte min fotlukt som är själva “lukten” – utan dom luktar typ bensin/kemikalier.. Det är en jättestark doft! Det går inte att ha dom i lägenheten ännu. Vet att jag hört någnstanns att man kan göra nått så att dom ska sluta lukta men vet inte vart.. Får googla haha :) Tack för tipset annars! Kram

  Reply

  hi Angelica,
  ask for advice, or size 37 to 7 or 6 in senso? thank you in advance

  Reply

  hi Angelica
  I please for advice, or size 37 is 7 or 6 in senso?
  thanks for your reply

  Reply

  Om dom tål det – lägg in dom i frysen!

  Reply

  Jag har hört att en kol bit funkar att ta bort lukt i skon, men om det tar bort “skolukt” det har jag ingen aning om, testa! :) Det funkar med kol om man vill få bort svettlukten i skorna iaf ;) Kaffebönor kan även funka! :) haha, fick inte med det i kommentaren ovan :) Kram!

  Reply

  Hi Angelica, I heard, that if you puting the shoes, by the way they are super lovely, in a plastic bag and than into the freezer from your refrigerator, the smell would go away. I would try it for one night or one day maybe. Hopefully it helps.

  Greeting from Germany, Hamburg
  Monika

  http://www.pli-selon-pli.blogspot.de

  Reply

  Snygga! Synd att det luktar skumt. Jag hade också ett par nya skor som luktade typ rök men det försvann efter ett tag.

  Reply

  Hej!
  Jag köpte en väska som luktade väldigt stark och jag la kaffepulver i en påse och sedan påsen öppnad i väskan, har även provat detta på ett par skor (dock var dessa skor i tyg och inte skinn) Men det är ju värt ett försök?

  Reply

  Hej! Jag jobbar i skobutik och det finns en spray som heter Yocoair. Det är en luktborttagare som funkar på allt. Kläder, skor, träningsväskor m.m. finns att köpa på Dinsko och på ClasOhlson. Lycka till! Kram kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här