Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:10 | July 9, 2013

  Ebba


  Pictures from two nights ago

  För två dagar sen var Maja & Johan hundvakt åt söta Ebba, så vi passade på att följa med dom och busa med Ebba under kvällen :) Så himla underbart! Jag blir så sugen på att skaffa hund. Jag vet dock att jag inte har tid för de, eftersom jag reser så mycket som jag gör. Men när jag blir äldre så ska jag definitivt skaffa en hund :)

  Two days ago, Maja & Johan vas “babysitting” a dog named Ebba, so we tagged along to play woth her during the evening :) So wonderful! I really want to have a dog. But I know that I don’t really have time for one now, because I travel to much. 
  But I really want a dog when I get older :)


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Ebba”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Man blir verkligen bunden när man har hund men det är så värt det med tanke på all kärlek som man får! ;D

   Reply
  • vilken fin hund, vad är det för ras?

   Reply
  • Svar: Visst är hon söt? Tyvärr vet jag inte vad de är för ras – Men kan fråga tills nästa gång :) Kram

   Reply
  • Hej! Älskar din blogg och blir verkligen inspirerad av dig :)
   Skulle vilja veta vilka tatueringar du har och varför du valde att just göra dem?
   Hoppas du får en fortsatt bra sommar!

   Reply
  • Svar: Hej där! Åh vad kul att höra :) Tack!
   Jag har 6 stycken och har lagt upp bild samt beskrivning om dom här -> http://nyheter24.se/modette/angelicablick/2013/01/06/inked-for-life/ . Tack detsamma fina du! Kram

   Reply
  • sötaste hundöron jag sett!

   Reply
  • Härliga bilder!

   Reply
  • Så himla söt hund!

   Reply
  • Åååh ja, flyttar jag till Stockholm om några år är jag gärna hundvakt!

   Kram!

   Reply
  • Men åh va härliga bilder!!

   Reply
  • Söta bilder!

   Gratis länkning till DIN blogg! Denna blogg kommer inte att handla om mig utan den kommer att handla om ER och era kläder! Du kan enkelt bli länkad i bloggen och därmed få fler läsare än du har nu. Idén är att du skickar in din outfit bild för dagen via mitt mejl så läggs din bild upp i bloggen med en länk till din, super enkelt och helt gratis! Du behöver absolut inte ha någon blogg även om du vill visa vad du har på dig och du kan även vara anonym om du vill det, så länge du informerar mig om hur du vill ha det. Du får gärna skriva i mejlet var dina kläder kommer ifrån, om du har sytt dem själv eller helt enkelt inte vet.
   Du kan nå mig på Clothesoftheday@outlook.com
   Välkomna!

   Reply
  • Din sjal från H&M, fantastisk, när kommer den till butik?

   Reply
  • Svar: Åh, tyvärr är den typ 2 år gammal :( Kram

   Reply
  • ohh such a cute dog!

   Reply
  • Vilken fin klänning! Var kommer den ifrån? :)

   Reply
  • Härliga bilder! :-D

   Reply