Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:59 | July 18, 2013

  Patterns

  Sneak Peek

  Vädret var dåligt imorse när vi vaknade så vi betämde oss för att fixa oss och sen dra in till Lissabon – Hoppas att jag stöter på några av er läsare, det skulle vara så kul! Kom gärna fram om ni ser mig :) Vädret ändrades direkt när vi skulle åka till strålande sol så de var lite synd, men de ska bli askul att se Lissabon! Jag brände ändå sönder mitt ansikte igår.. inte bra.
  Jag bränner mig typ aldrig, men lyckades somna i solen med ansiktet riktat mot solen i två timmar .. MED SOLGLASÖGON PÅ! hahaha, alltså ni anar inte hur ROLIG jag ser ut utan smink. Det ser ut som att en tomat har skaffat sig vita glasögon typ, hahah! Hello little panda!

  The weather was bad this morning when we woke up so we decided to get ourselfs ready, and then go to Lisbon – I hope I run into some of you readers, it would be so fun! Please come and say hi if you see me :) The weather changed into sunny weather when we were going to go, so that was a bit of a shame, but it’s going to be wonderful to see Lisbon! I burned my face yesterday .. not good.
  I almost never burn myself, but yeserday I managed to fall asleep in the sun with my face towards the sun for two hours .. WITH SUNGLASSES ON! hahaha, you have no idea how FUNNY I look like without makeup at the moment. I look like a tomato with white glasses, hahah! Hello little panda!


  25 kommentarer  25 kommentarer om “Patterns”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här