Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:50 | July 25, 2013

  Error

  Har suttit under kvällen och gått igenom alla bidrag till ASOS-tävlingen och även kommit fram till 3 vinnare!när jag var nästintill klar så börjar mitt batteri och dö. Inser snabbt att de inte finns uttag på båten ( vi ligger ute på en ö mitt i sjön) och min dator dör..
  Så nu har jag allt klart – men ingen fungerande dator.
  Så himla typiskt! Det finns inte så mycket jag kan göra åt de just nu – vilket jag hoppas ni har förståelse för! Vi ska åka in tidigt imorgon till Grebbestad så jag kan ladda min dator och DÅ lägger jag upp vinnarna med matchande kollage till de som dom stylat osv :) förlåt och jag hoppas ni förstår!

  I’ve been sitting here during the evening and going through and picking out the winners for the ASOS contest. And what happens? My battery dies and we have no power supply so I can’t charge it.. So typical! It’s nothing I can do anything about at the moment( cause we are at an island in the open sea ) – but we are going into Grebbestad in the morning to charge it and THEN I will post the winners with a collage on how they styled it also :) Im so sorry about this and I hope you all understand!


  3 kommentarer  3 kommentarer om “Error”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här