Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:12 | July 26, 2013

  Sail away

  Idag bjöd dagen på sol – det gillas! Vi åkte från Koster tidigt imorse för att lägga oss på en liten Ö längre bort som sagt.
  Vi har fiskat, solat, åkt gummibåt osv idag :) Nu har vi precis käkat på båten och ska väl ta de lite lungt.
  Tanken är att vi ska stanna här tills på Söndag men de beror lite på hur bussarna/tågen går från Strömstad. Annars måste vi åka hem redan imorgon vilket vi såklart inte vill! Marcus börjar jobba på Måndag igen så tills dess måste vi vara hemma.
  Min vecka är ännu oklar! Antingen så åker jag till Galicien på måndag för att surfa, eller så stannar jag hemma och kanske besöker min pappa och familj över två-tre dagar, men de återstår att se :) Vad ska ni göra nästa vecka?

  Today it’s been sunny – which I adore! We went from Koster early this morning to a small Island as I said earlier.
  We have been fishing, sunbathing, riding inflatable boat etc. today :) Now we have munched on some food on the boat and taking it easy.
  The idea is that we’ll stay here until the Sunday but it depends a bit on how the buses / trains go from Strömstad. Otherwise we have to go home already tomorrow, which we obviously don’t want! Marcus starts working on Monday again so until then, we need to be home.
  My week is still unclear! Either I go to Galicia on Monday to surf, or I’ll stay at home and maybe visit my dad and family over two or three days, but it remains to see :) What will you do next week?


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Sail away”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här