Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:15 | August 4, 2013

  Express yourself


  Något som är viktigt för mig är att kunna uttrycka mig. Vare sig de är i ord, känsla eller i stil!
  Jag får dagligen mail från tjejer ( och ibland killar ) som säger att dom har svårt att våga ha sin egna stil – att dom är rädda för att klä sig på det sättet dom vill, för att få dömande kommentarer och blickar.
  Till er: Skit i vad andra tycker! Ni är underbara – precis som ni är. Låt ALDRIG någon annan få förstöra eller trycka ner dig!
  Jag tror det är viktigt att man vågar uttrycka sig i sin stil och ha på sig precis det man själv vill och älskar att ha på sig.
  För trots allt: Den enda som ska trivas med sig själv, är ju du själv! Varför gå runt och känna sig obekväm med att gå runt i sånt som andra anser ” accepterat” – när man kan gå runt och må bra i sig själv och klä sig PRECIS som man själv gillar?
  Som sagt: Låt aldrig någon annan trycka ner dig.

  Jag har genom alla år struntat fullständigt i om någon tyckt att jag klätt mig fult/konstigt/annorlunda och det är något som gjort mig starkare och mer självsäker på mig själv.
  Något som jag tycker är fantastisk är när folk vågar uttrycka sig och visa sin personlighet genom kläder! Samtidigt så tycker jag att de är underbart med folk som gillar att t.ex bara ha “jeans & tshirt” med. Som jag sa – man ska klä sig i det man själv trivs och känner sig bekväm i.
  Så kom ihåg de: Våga vara DU! Våga att visa vem du är, vad du har för stil och visa upp det stolt. Ta aldrig skit av någon!
  Om någon skulle yttra sig så kan du säga ” Ja, men jag vågar åtminstonde ha min egna stil!” .

  Something that is important to me is being able to express myself. Whether it’s in a words, feelings, or style!
  I daily get emails from girls (and sometimes guys) saying that they find it difficult to dare to have their own style – that they are afraid to dress the way they want, to get judgmental comments and glances.
  To you: Fuck what others think! You are wonderful – just as you are. NEVER let anyone else destroy or depress you!
  I think it’s important that you dare to express yourself in your own style and just wear what you want and love to wear.
  For after all: The only one to be happy with yourself, is you! Why walk around and feel uncomfortable walking around in things that others consider “acceptable” – when you can walk around and feel good in yourself and dress JUST like you like t dress?
  Like I said: Never let anyone push you down.

  I have over the years ignored completely if someone thought I dressed ugly / weird / different and it’s something that made ​​me stronger and more confident in myself.
  Something that I think is amazing is when people dare to express themselves and show their personality through clothes! At the same time, I think it’s wonderful with people who like to eg only have “jeans and tshirt” also. As I said – to dress in what you feel happy and comfortable in.
  So remember : Dare to be YOU! Dare to show who you are, what your style is about and show it off proudly. Never take crap off anyone!
  If someone were to speak – you can say “Yes, but at least I dare to have my own style!” .


  37 kommentarer  37 kommentarer om “Express yourself”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är så vacker både på insidan och utsidan. :)

   Ps, kan inte du ha en till tävling där man kan vinna presentkort hos någon kläd/sko-affär? Haha. :) Behöver pengar till kläder! haha

   Reply
  • Det kluriga är där att ni modebloggare ofta sätter ribban för vad som är coolt, inne, tufft, sexigt. Jag tror att ni kommersiella bloggar (som ofta klär er som i modemagasin) skapar en norm som man sedan kan se att ALLA klär sig i. Det har till och med blivit inne att klä sig “udda” (typ hipsterstilen) och det mesta blir mainstream. Detta bidrar ju iof till att det idag inte är lika svårt att klä sig udda för det kommer bli mainstream iaf. Det är liksom coolt att vara udda (så länge det varar innan det då blir så att alla klär sig så). Så jag säger som du Angelica, klä er som ni vill..det spelar liksom ingen roll längre. Men att hitta sin EGEN stil så gäller det att sluta läsa bloggar och inspireras av andra…du bli liksom bara en kopia av alla andra…VILKET OXÅ ÄR HELT OKEJ! Vi människor är ju flockdjur och vill passa in. Speciellt i ungdomsåren…och det är ju mest ungdomar som läser dessa bloggar. Sköt om er!

   Reply
  • Svar: fast där har du fel. Vi modebloggare sätter inte ribban för någon – utan vi uttrycker oss i våran stil, öppet. För att kunna inspirera andra till att också våga.
   Precis som jag menade: Du behöver inte vara “udda”, utan de handlar om att klä sig I det man TRIVS i. Vare sig de är i lack och läder från topp till tå eller i “jeans och tshirt”. Jag tycker de är tråkigt att du förminskar oss bloggare och de personer som faktiskt vågar att uttrycka sig i sin stil. Om du tycker att jag är en kopia av alla andra – så får du tycka de för de rör mig faktiskt inte i ryggen :) det är tyvärr sånna personer som du och sånna här kommentarer som bidrar till alla människor blir mer osäkra på att våga vara sig själva. Jag hoppas iaf att du trivs i din stil och att du aldrig ska behöva bli kritiserad på de sättet du precis kritiserade mig och oss andra som följer våra egna stil. Kram på dig!

   Reply
  • men nu förstår jag inte riktigt hur du fick min kommentar till något negativt? Jag menar bara att det spelar ingen roll hur vi klär oss längre, vi blir inte utpekade längre för att vara konstig eller “ha sin egen stil” (som jag tolkar som egen, unik, udda jämför med andra). Så folk bör inte vara rädda för det mesta är mainstream nu (alltså att ALLA har det så ingen behöver känna sig utpekad). Det jag iof tycker är lite roligt, och som jag tror du menar med att jag förminskar er, är att modebloggare inte är så himla egna. Om man kollar runt på er som är ganska stora så klär ni alla i samma kläder, samma mönster, liknande skor…ja inget som sticker ut och är eget. Om du väljer att ta det som kritik för du trodde du var helt världsunik i din stil så…ja dte kan inte jag göra något åt. Men det är väl så bloggvärlden ser ut?

   Jag klär mig i saker som alla andra. Jag klär mig för det mesta i saker som är “last season” för jag köper bara kläder på rea. Tycker det är onödigt å köpa för full pris. Egen stil..ptjaa..vi är ju relativt unika tills den dagen vi börjar plocka och måla våra ögonbryn till förbannelse.

   Reply
  • Bara för att man är ‘udda’ betyder det inte att man vågar ha sin egen stil, och om man klär sig ‘mainstream’ så har man ingen egen. Enligt mig betyder ‘att ha en egen stil’ inte att ha en helt unik stil, utan att man vågar klä sig i det man själv tycker är snyggt och vill ha på mig. Om jag ser någon fin outfit som Angelica har och själv tar på mig något liknande betyder det ju inte att jag inte har en egen stil, utan helt enkelt att jag gillade hennes idé, kläderna föll mig i smaken, och var i min stil. Och det faktum att det är lite trendigt att vara ‘udda’ har ju egentligen inte med saken att göra, man KAN följa trender och ha en egen stil ändå.

   Reply
  • bra formulerat av dig! Det har du absolut rätt i. Vi får hoppas fler våga klä sig i vad dem vill klä sig i :) även om det är udda eller mainstream

   Reply
  • This pictures are so much fun !

   XX Luba

   Featuring today a posi-tee by Etrala London, see more at
   http://www.well-living-blog.com

   Reply
  • omg I love these pictures!

   Reply
  • That’s such an amazing post! I totally agree with you, being ourselves is the most important!
   I never ever care about what people think when it comes to style. I’m from a tiny town, and here people are super judgemental, because I wear heels I’m superficial, because I like red lipstick I’m a pretentious barbie. But I definetly don’t care, I know who I am, and if I feel like dressing up to go to Mc Donalds, I’ll do it definetly! Since I do not care anymore about what people will think about my style, I’m much more confident. Style is a way to assume yourself as a person, so we shouldn’t be affraid to be who we are :)

   fashionfixeshearts.blogspot.com

   Reply
  • Så himla bra skrivet och gillar ditt svar till Bambi. I år är första gången på många år som jag klär mig så som jag vill. Jag har aldrig riktigt vågat då jag ej är speciellt smal men jag har insett att livet är för kort för att analysera en massa.

   Du är så långt ifrån en kopia man kan komma Angelica!
   Du är min favorit bloggare av denna anledningen att du verkar vara en otroligt varm och omtänksam person. Din stil sticker ut och ibland kan jag komma på mig själv med att tänka “Kan Angelica så kan jag”. Tack för den dagliga inspon som du delar med dig av. Blir alltid så glad av att klicka in här. Massa kramar!

   Reply
  • Så himla rätt! Alla ska våga klä sig i på sitt sätt, utan att vara rädd för att inte bli accepterad för att man är lite udda. Det viktigaste är ju att man själv trivs i sin stil, inte vad alla andra tycker.

   Reply
  • Wow! Jag älskade det här inlägget, Det var/är otroligt och jag älskar bilderna!
   Jag behövde verkligen det, tack!!!

   Reply
  • Love this post, I think that being what you are is so important and it makes you different! It would be boring if we were all the same! I love your style, love everything about your blog and think you are gorgeous! Keep up the good work!

   http://www.whatsashawears.com

   Reply
  • Bra sagt Angelica!

   Reply
  • Bästa jag läst på länge! Du är en stor inspiration, inte
   bara stilmässigt utan även när det gäller dina tankar och din vackra själ.

   Reply
  • Så bra skrivet Angelica! Och jag gillar din blogg just för att-DU HAR EGEN STIL! keep it up!:)

   Reply
  • Haha fått inspiration från Victoria Törnegren :)? Victoriatornegren.se

   Reply
  • Svar: Menar du bilden? :) Om du gör det så får du hemskt gärna gå bak i mitt arkiv ca sådär 2 år tillbaka så kan du se att jag gjort ett exakt likadant kollage/bild innan ->

   http://nyheter24.se/modette/angelicablick/2011/09/07/like-an-old-picture/

   Där finner du det :) Tack och kram!

   Reply
  • Sjukt bra skrivet av dig, Angelica! Man ska våga va sig själv i alla situatoner oavsett om det gäller kläder eller annat!!!

   Reply
  • Veldig bra skrevet. Du er så inspirerende!

   Reply
  • Sjukt bra! Våga vara dig själv! Så länge man gör det man vill och tror på själv så kan det bara bli rätt!

   “Jag gillar ju dig du vet, och så vitt jag känner till så finns det ingen annan i hela världen som kan vara du så bra som just du kan. Så…fortsätt vara dig själv!”

   Skitbra helt enkelt!

   Reply
  • Ååå tack! Det där var precis vad jag behövde höra!!

   Reply
  • Helt rätt! Livet handlar ju om att hitta sig själv och sen bjuda på det bästa så att världen får dela med sig av vilken unik person just DU är!

   Reply
  • Du är så himla vacker och jag älskar dina svar på alla onödiga kommentarer. Du är en inspirationskälla , inte bara när det gäller mode utan även hur du är som person. Jag blir glad av att läsa din blogg ! Let the haters hate , cuz thats the only thing they’re good at ;)

   Reply
  • I love your thinking and I find it very inspiartional. Personally I don’t have this kinda problems, but so many people does, and it’s good that you can inspire them. Btw. I love the photos.

   http://kingstreetfashionista.blogspot.hu/

   Reply
  • Right on, girl! :D
   Well said: fuck what others think, just BE YOU!

   Reply
  • Vacker du är! :D<3

   Reply
  • Åh vad bra skrivet! Håller med till 100 % och älskar att du vågar vara dig själv i din stil. Det är verkligen inspirerande! Jag har en liten fråga som inte riktigt hör till inlägget: Skulle kunna tipsa om några väskor du tycker om? Jag har letat så länge men hittar verkligen ingenting.. skulle vara jättesnällt om du kunde tipsa om några i vilka prisklasser som helst! TUSEN kramar och fortsätt som du gör! Du är en riktigt stor förebild för mig :)

   Reply
  • Gud vad fin du är! Vad använder du för program till att få ihop alla bilderna sådär? Stor Kram till dig!

   Reply
  • Jiho! Vad fint Angelica. Kul att läsa detta efter att jag gått runt i t-shirt, kavajshorts och myggjagare idag. Tvekade länge imorse om jag skulle ta vanliga tygskor eller jagarna, men så tänkte jag att vad fan! He ä ba att kör på.

   Reply
  • Lige, hvad jeg havde brug for at høre! Du er et fantastisk idol og rollemodel, elsker at du tør at være dig selv! Disse fantastiske ord vil blive husket!

   P.S. Du er en stor inspiration for mig, og du har hjulpet mig ufattelig meget med dine post! Elsker din blog og ELSKER din stil, den er fanstastisk! <3

   Reply
  • loved this post, you are so beautiful inside and out!

   http://www.beblacknblue.blogspot.co.uk
   http://www.beblacknblue.blogspot.co.uk

   Reply
  • Amazing post angelica! You rock girl. Love your attitude. AND AGREE!

   Reply
  • so fucking true! love u <3

   Reply
  • Så himla bra skrivet! Man måste våga sticka ut, våga visa att man inte är som alla andra för det är bra att visa att såhär är man och ingen kan ändra på det!
   Älskar verkligen stil som ingen annan har!

   Reply
  • How did you made those pictures in one? Did you use a special program? :-)

   Reply
  • Wow, inspirational! Thank you for expressing yourself so good!!
   xo

   Reply