Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:15 | August 7, 2013

  into the wild


  Edit: Me/Angelica Blick

  Gud vad roligt att så många gillade mitt hår! Jag ÄLSKAR det kan jag lova.
  Har clips-förlängning i just nu – eftersom jag är en person som gillar att ändra på mitt hår lite då och då! Så det är skönt att man kan ta ut och sätta in det när man vill!
  Jag vetifan hur man sätter i håret igen bara..haha. Funderar på att leta reda på en bra frisörsalong i Göteborg nu under Way Out West som kanske kan hjälpa mig med det! Har ni några tips på bra frisörer som är duktiga på att sätta in löshår? Tipsa gärna! ( Haha, känner mig skittöntig, men de är nog bättre att ett proffs sätter in de de första gångerna ).
  Gillar jag det fortfarnde efter någon månad kanske jag sätter in det på riktigt :)
  Nu ska jag krypa ner i sängen brevid min man som redan sover. Godnatt fina ni!

  God, so happy that so many people liked my hair! I LOVE it, I can promise you that.
  I have clip-in extension right now – because I’m a person who likes to change my hair every now and then! So it’s nice that I can remove and insert it when I want!
  I don’t really know how to put the hair back .. haha​​. Looking to locate a good hairdresser in Gothenburg now under Way Out West who might be able to help me with that! Do you have any tips on good barbers who are skilled at putting in hair extensions? Please pass this on to me! ( Haha, I feel so stupid – NOT knowing. But I think it’ for the best if a professional person do it the first times).
  If I still like it after a month I might put it in for real :)
  Now I’m gonna crawl into bed next to my man that’s already asleep. Goodnight amazing you!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “into the wild”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vackra du! Kolla med frisörerna på NK i Gbg. De är grymma! Tänkte du skulle få tipsa mig om bra frisör och även tatuerings-ställe i sthlm nu när jag flyttar dit. Tips? :) kram

   Reply
  • Ser ut som en plåtning till typ yves Rocher. Du är så sagolikt vacker :)

   Reply
  • Åh vilken fin bild, du är så himla vacker!!!

   Reply
  • gorgeous!

   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • Jag rekommenderar dig att ta kontakt med en tjej som heter Sofia Sundfors.
   Hon är extremt extremt duktig med hår och hon kan nog vara väldigt flexibel för att hjälpa dig…
   Tror hon hade tyckt att det var HUR KUL SOM HELST att få hjälpa dig då hon tycker att du är helt grym!
   Kontakta henne om du behöver hjälp.
   0704131374

   Reply
  • Tycker du är så otroligt fin i nya håret, helt galet vacker!

   Kolla med Rapunzel, de är superduktiga!

   Kram

   Reply
  • Hoppas jag springer på dig på wow !

   Reply
  • Svar: Det hoppas jag med :) Vore så kul att få säga hej! Kram

   Reply
  • Amazing shot!!!

   With love
   Elisa – My Fantabulous World

   Reply
  • Dilan som jobbar på Tranberg´s i Göteborg vid Kungshöjd är jätte duktig. Kolla om han har tid….

   Reply
  • Kolla på rapunzelofswedens hemsida där har dom videos på hur man gör :) eller så kan du besöka dom i göteborg!

   Reply
  • Min kusin jobbar som frisör inne i Göteborg (i Linné). Hon är så superduktig och har tävlat i frisörklippning! Jag är alltid så nöjd och salongen är super myys! Hon använder själv förlängning så vet verkligen hur man gör! Salongen heter Make Me!
   Hade också så gäärna velat stöta på dig på stan…. Je t’adore!
   Kram

   Reply
  • Snygga Mini-stiletto nagllar och riktigt snyggt med vitt nagellack! Du har omvänt mig! ;-)

   Reply
  • I have clip in extensions as well and it’s super easy to put them in yourself, maybe watch a youtube clip, it only takes like 10 minutes after you know how to do it and maybe 20 minutes at first times :) and I don’t recommend that you put in the real ones, they’re not so good for your hair :) the new hair looks soooo nice <3

   Reply
  • Dine negle er vildt lækre, er også selv glade for lange hvide negle! :D

   Reply
  • Vacker bild :-)

   Reply
  • Du ska gå till Pelos salong och fråga efter marlene. Super duktig tjej, hon har klippt mig i flera år och jag är alltid lika nöjd!

   Reply
  • Att sätta i clips själv är inte svårt! :D jag brukar dela upp håret där jag vill ha fast det sen brukar jag tupera och spraya lite där clipsen ska fast sen är det bara att klicka fast de!:) kamma över och spraya så är det klart!

   Reply
  • Rapunzelofsweden!!! Ligger nära drottningtorget. Patrik som jobbar där är fantastisk!

   Reply
  • http://annsofey.wordpress.com/

   You look so beautiful !!!

   Reply