Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:18 | August 11, 2013

  Bajamaja

  Epic photo

  Haha! Alltså DENNA bild!! Vi satt seriöst och planerade upp hur vi skulle gå tillväga för att få detta att funka eftersom alltid är kö till bajamajorna och hur vi skulle lyckas göra så att vi hamnade brevid varann. Men det gick ju! Två superhärliga tjejer var snälla att hjälpa till att fota med! Mer bilder kommer sen ♥

  Haha!THIS picture! We seriously sat and planned how we would do to get this to work out as it’s always queue to the portable toilets and how we would manage to end up next to each other. But we did it! Two super nice girls were kind to help capture it! More pictures will come up later then ♥


  22 kommentarer  22 kommentarer om “Bajamaja”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här