Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:45 | August 15, 2013

  Talented readers


  1.Amanda Jangbrand 2.Kaytlin Jorge 3.Anna Illeby 4.Ella T 5.Ellen Cederholm 6? 7.Julia Hallström 8.Emelie Jangvik 9. Mari Shahin 10.Linn Bredberg 11. Michelle Eriksson 12. Jade Shields 13.Anna Illeby 14. Tonje Berner Thomasson 15.Fia Arfwidsson 16. Henric Aryee 17.Alice 18.Alexandra Odessa 19.? 20. ? 21.Miryam Lampa 22. Sofia Olsson 23. ? 24.Fanny Berglund 25.Felicia 26. ?

  Då och då så trillar de in FANTASTISKA teckningar på min instagram och i min mail som underbara och duktiga ni gjort ♥ Jag kan inte med ord beskriva hur smickrad och glad detta gör mig! Att ni suttit er ner, för att måla.. mig! NI ÄR BÄST!

  PS. Har skrivit namn på dom jag vet, maila mig om det ni  målat/ritat någon av dessa.

  Sometimes I get FANTASTIC drawings on my instagram and in my mail that you wonderful and talented readers have done♥ I can’t describe in words of flattered and happy this makes me! That you, have sit down and painted.. me! YOU ARE THE BEST!

  Ps. I have written down the names of those I know. Email me if you are one of those who have painted one of them.


  32 kommentarer  32 kommentarer om “Talented readers”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här