Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:16 | August 23, 2013

  The day off

  Me and my love

  Min natt har varit hemskt. Jag har vänt och vridit på mig, vaknat från och till med dundrande huvudvärk.
  När klockan ringde 06.00 imorse så var de omöjligt för mig att gå upp. Min kropp vägde 100 ton och jag kunde inte förmå mig att ens lyfta min arm för att stänga av alarmet. Jag vet inte hur många Alarm som gick av förens jag vaknade av att telefonen ringde.. kl 11! Att gå upp var en pina och min kropp gjorde motstånd för varje rörelse jag gjorde. Jag kom inte utanför lägenheten förens klockan tre idag.
  Vadfan hände med mig? Har haft svårt att vakna på morgonen tre dagar i rad nu. Jag känner mig absolut inte sjuk, så jag tror inte att det är de.
  Därför har jag passat på att “ta en dag av” och bara mysa med Marcus. Vi tog en liten promenad på söder och svängde förbi Julian med.
  Ikväll kommer Petra och Danni hit och sen får vi se vad vi orkar av att göra ikväll! Jag mår bättre nu, men kroppen och huvudet känns fortfarande tungt och jag skulle kunna somna å 3 röda sekunder.

  My night has been terrible. I rolled around in bed, awoken with thundering headache.
  When the bell rang six o’clock this morning, it was impossible for me to get up. My body weighed 100 tons and I couldn’t bring myself to even lift my arm to stop the alarm. I don’t know how many alarm that went by until I was awakened by the phone ringing .. at 11 o’clock! Going up was a pain and my body was resisting for every move I made. I didn’t come outside the apartment before three o’clock today.
  What the fuck happened to me? Have had trouble waking up in the morning for three consecutive days now. I am definitely not sick, so I don’t think that’s the deal.
  Therefore I have taken the opportunity to “take a day off” and just cuddle with Marcus. We took a little walk on in the neighberhood and swung by Julian.
  Tonight, Petra and Danni are coming here and then we will see what we can do tonight! I feel better now, but the body and head still feels heavy and I could fall asleep in 3 seconds.


  17 kommentarer  17 kommentarer om “The day off”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här