Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:15 | August 28, 2013

  Swirl

  Yesterdays details

  PJUU! Sista dagen av modevecan avklarad :) SÅ mycket stress, men SÅ roligt! Missar Tigers visning vilket är jättetråkigt, men Rockbjörnen som vi ska gå på krockar tyvärr med det. Nu ska jag svira om och bege mig mot Grönan med Marcus!
  Hörs sen♥

  PHEEUW! Last day at Fashion week done :) SO much stress, but SO much fun! I will not be able to go to Tigers show which is a bummer, but Rockbjörnen that we are going to are at the same time. Im gonna get dressed now an d get to Grönan with Marcus!
  Talk to you later ♥


  14 kommentarer  14 kommentarer om “Swirl”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här