Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:56 | August 30, 2013

Guldknappen

RANDOM


Guldknappen 2013

Picture 2&6 borrowed from Rami / Picture 8 borrowed from Andreas

Jag har ju helt glömt bort att lägga upp lite bilder från Guldknappen – Så här kommer några iallafall!
Jag vaknade med ömmande hals idag vilket suger, men jag hoppas att de ska ge med sig fort :)
Annars så ska jag springa in på möte idag och sen är det fullspäckat schema hela dagen. Men ikväll gott folk, ska jag BARA slappa. Mjukisar och toffs på huvudet ungefär!

I’ve completely forgotten to post some pictures from Guldknappen – So here are some!
I woke up with a sore throat today, which sucks, but I hope it will give in soon :)
Anyway, I have meetings today and then it’s a full schedule throughout the day. But tonight folks, I’M JUST GONNA CHILL. Gonna wear my jumpsuit and with a bun on my head!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

14 Responses to “Guldknappen”

 1. TP on

  Hej, ursäkta, var bara tvungen att fråga men jag hittade en bild på Kendall Jenners tumblr (Kim Kardashians lillasyster) och jag blinkade några gånger men jag tror verkligen jag har rätt i att det är du och ditt ex, eller är jag helt superblind? Hittade den här: http://blissfulbelieving.tumblr.com/
  Du kanske redan sett detta iofs?

  Reply
 2. TP on

  Bah, skrev fel, är inte Kendall Jenners tumblr, var inne på fel flik på datorn men det var på NÅGONS tumblr iaf.. Sorry för förvirringen. Undrar dock fortfarande om jag har rätt i att det är du på bilden? :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.