Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:41 | August 30, 2013

  N.Y.C vibe

  /Shades from ZeroUv/Shoes from Zara/Skirt from Zara/Bag from Zara/Top from Zara/

  Körde på mitt krulliga hår  :) Det var ett tag sedan och som jag för några månader sen skrev så fick Beyonces krull stå som inspo denna gång. Köpte mig förresten denna topp + ett par asballa “skinn”-biker brallor på Zara häromdagen! En outfit med dom kommer upp imorgon eller på Söndag.
  Annars då? Det spöregnar och jag passar på att tvätta.. YEEEY!

  I did my hair curly today :) It was a time science I did it and as I told you a couple of months ago, Beyonce’s curly hair is my inspo. I bought this top + a pair of “leather-biker pants from Zara the other day! I will give you an outfit with the pants on tomorrow or on Sunday.And  else? It’s raining and im doing the laundry.. YEEEY!

   

   

   


  27 kommentarer  27 kommentarer om “N.Y.C vibe”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här