Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:41 | August 30, 2013

N.Y.C vibe

/Shades from ZeroUv/Shoes from Zara/Skirt from Zara/Bag from Zara/Top from Zara/

Körde på mitt krulliga hår  :) Det var ett tag sedan och som jag för några månader sen skrev så fick Beyonces krull stå som inspo denna gång. Köpte mig förresten denna topp + ett par asballa “skinn”-biker brallor på Zara häromdagen! En outfit med dom kommer upp imorgon eller på Söndag.
Annars då? Det spöregnar och jag passar på att tvätta.. YEEEY!

I did my hair curly today :) It was a time science I did it and as I told you a couple of months ago, Beyonce’s curly hair is my inspo. I bought this top + a pair of “leather-biker pants from Zara the other day! I will give you an outfit with the pants on tomorrow or on Sunday.And  else? It’s raining and im doing the laundry.. YEEEY!

 

 

 


27 kommentarer27 kommentarer om “N.Y.C vibe”

  oooh du passar så otroligt bra i det håret! finns det någon guide till hur du gör det? det skulle jag också vilja prova! :D

  Reply

  Fina du! Är det möjligtvis Skrapan i bakgrunden? Hihi, jag bor bakom den typ :)

  Reply

  I love ur style and I love u from Puerto Rico =)

  Reply

  Här kommer en liten reklamkommentar, men jag behöver er hjälp!

  Om bara 46 dagar åker jag som volontär till Ghana och jag behöver er hjälp! Hjälp mig att kunna hjälpa barnen. Läs mer om mina idéer på: http://jrosendals.blogg.se/2013/august/pa-vag-mot-stora-aventyr-2.html.

  För den som bara tycker det är intressant så kommer jag att blogga en hel del om mina upplevelser i det omtalade Afrika, bara att komma in och läsa, kommentera och följa med i mina upplevelser!

  Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

  Reply

  Åh vad har du använt för att få ditt hår så lockigt?
  :) helt jätte underbart!

  Reply

  Hej, Är väldigt intresserad av att veta hur du “monterat” dina bilder på bild 3 & 5 med NY bakgrunden?? Hoppas du eller någon annan som kan kan svara!
  Tack!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här