Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:14 | September 3, 2013

  Beanie-Time

  /Beanie from Weekday/Skirt from Weekay/Top from American Vintage/Shades from Zerouv/Shoes from Romwe/Jacket from H&M/

  Jag var uppe med tuppen idag! Kl 07.00 gick jag upp och drack te framför Nyhetsmorgon :) Jag vill börja snacka mode i Nyhetsmorgon – det vore ju något. Skulle vara askul! Min vän Petra gör ju de ibland :)
  Idag ska jag förbi massor utav presskontor och showrooms samt se till att fixa det absolut sista inför NYC.
  Fatta att vi åker om två dagar?! ÅH NEEEW YOOORK IN MY HEAAAART! Ska bli fantastiskt att få uppleva detta med min absolut bästa vän Maja med. Och fina Sania! Nu ska jag klä på mig och bege mig. Talk to you later babes!

  I was up early today! At 7:00 I got up and drank tea in front Nyhetsmorgon:) I wanna talk fashion in Nyhetsmorgon – that would be something. Very nice! My friend Petra does it sometimes :)
  Today Im gonna go by alot of the press offices and showrooms and fix the absolute last for NYC.
  We are going in two days?! OH NEEEW YOOORK IN MY HEAAAART! It’s gonna be great to see this with my absolute best friend Maja also. And wonderful Sania! Now I’ll get dressed and go. Talk to you later babes!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Beanie-Time”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här