Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:04 | September 8, 2013

  Big City life.


  First day in NYC

  Lite bilder från våran första dag i NYC! Vi var vid Lincoln Center och fotade, gick på Noon By Noor visningen, strosade i Central Park, åkte till Brooklyn/Williamsburg och drack drinkar på Rebecca Minkoffs takterass-fest på kvällen! UNDERBART!
  Hörs senare fina ni♥

  Some pictures from our first day in NYC! We went and photographed at Lincoln Center, went to Noon By Noor show, strolled around in Central Park, went to Brooklyn/Williamsburg and had drinks at the Rebecca Minkoff rooftop-party during the night! WONDERFUL!
  Talk to you later babes♥


  38 kommentarer  38 kommentarer om “Big City life.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här