Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:54 | September 8, 2013

  Rockafeller


  /Dress from Stylein/Shoes from Zara/Bag from Marc by Marc Jacobs, HERE/

  Ni anar nog inte hur svårt de var att ta dessa bilder. Vi fick stå i kö, betala, stå i lite mer kö ( i klackar ) , åka hiss med femtio miljoner människor och gå upp den sista biten samt slåss om plats med hundra turister haha!
  Igår var vi vid Lincoln Center litegrann och sen begav vi oss hit till Rockafeller.. Efter de var tanken att vi skulle till Tibi visningen – men vad händer? Min högra fot svullnade upp till dubbel storlek ( inte konstigt när man gått i liiite för små klackar i X antal timmar i denna värme ) och gjorde så ont så det slutade med att jag inte kunde ens stå på foten.
  Idag har de lagt sig men de gör fortfarande skitont. Så jag ska traska runt i mina vans idag – DESSA!
  Just my luck guys! haha.

  You have no idea how difficult it was to take these pictures. We had to stand in line, pay, stand in line some more (in heels), ride the elevator with fifty million people and walk up the last bit and fight for space with hundreds of tourists haha!
  Yesterday we were at Lincoln Center a little bit and then we went here to Rockafeller .. After that the idea was that we were going to Tibi show – but what happens? My right foot swelled up to twice its size (no wonder when you’ve been walking arounf in abit toooo small heels in X number of hours in this heat) and was so painful that it ended up that I couldn’t even stand on the foot.
  Today, the swell have gone done abit but it still hurts. So I’ll trudge around in my vans today – THESE!
  Just my luck guys! haha.


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Rockafeller”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här