Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:54 | September 12, 2013

  NYC PICS

  Vi kom precis till London och hitills har allt gått åt skogen typ. FAN. Men nu har vi iaf lyckats hitta boende för natten imorgon! Nu ska vi dock vända på steken och ha askul med Björn Borg och alla som är här. Hörs senare :)

  Just arrived in London.and everything has gone bad all day. DAMN. But now we have at least a place to stay tomorrow! We are gonna turn this around and have a wonderful time with Björn Borg and everyone here. Talk to you later!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “NYC PICS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här