Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:37 | September 14, 2013

  LFW

  l2(1)l4l5l10l8l3l12l7l6l17
  London Fashion Week

  Första dagen vi kom till London så började vi med att checka in på ett nytt hotell i London som heter ACE som är ett riktigt coolt och modernt hotell! Straxt efter det hade vi en presskonferans samt middag på en supermysig restaurang i närheten. Efter det var det visning och fest för Björn Borg, samt fotografering backstage vilket var superkul. Både jag och Maja var så jäkla trötta efter vårat långa flyg så vi sov redan innan klockan slog tolv! haha, fyfan vilka tråkmånsar alltså. Men jag hade seriöst svårt att ens hålla ögonen öppna! Bilder från våran första dag ska jag lägga upp här sen :)
  Igår spöregnade det heeela dagen så jag satt mest på hotellet och jobbade med bloggen samt svarade på mail. Vid fem gick jag och Andreas på Jean-Pierre Braganza visningen som ni kan se lite bilder ifrån här ovan!

  Som jag sa så SPÖREGNA det igår och eftersom jag var så tunt klädd så var jag tvungen att springa förbi hotellet för att byta om osv, så Maja och Andreas åkte in till stan så länge.
  När jag väl är klar och ska gå så kommer jag på ” Fan, jag har inget paraply.. men äsch SÅÅ mycket kan de inte regna” .. HAHAHAHAHA! Jag fick gå ute i spöregn, utan paraply i 15 minuter och då kan ni ju bara tänka er hur jag såg ut! Så jävla typiskt att man precis gjort i ordning sig och så bara ” fuck that” . Jag muttrade som en sur gammal tant hela vägen till tunnelbanan haha!
  Men en god middag fick vi iallafall, med härliga människor.

  PS. Under dagen kan det uppstå driftstörningar här eftersom de fortfarande håller på att fixa med min blogg! Så funkar de inte att komma in, försök en stund senare :)

  The first day we arrived in London we began to check into a new hotel in London called ACE which is a really cool and modern hotel! Shortly after that we had a press conference and dinner at a super cozy restaurant nearby. After that, the show and celebration of Björn Borg started and some photoshooting backstage which was super fun. Both me and Maja was so damn tired after our long flight from NYC, so we were already asleep before the clock struck twelve! haha, damn how boring we are. But I seriously had a hard time to even keep my eyes open! Pictures from our first day I’ll post here later :)
  Yesterday it was pouring down aaaaall day so I spent most of the day at the hotel and worked on the blog and responded to emails. At five I went to Jean-Pierre Braganza show with Andreas as you can see some pictures from above!


  As I said, it POURED down yesterday and since I was as thinly dressed as I was, I had to run past the hotel to change clothes, etc., so Maja and Andreas went into town for so long.
  Once I was done and thought to myself “Damn, I have no umbrella .. but oh it cant be raining SOOO much” .. HAHAHAHAHA! I had to go outside in the pouring rain, without an umbrella for 15 minutes and then you can probably imagine how I looked! Haha so fucking typical that I had just made my hair and everything to just feel “fuck that.” I grumbled like an old grumpy lady all the way to the subway haha!
  At least we had a good dinner and good company after that.


  PS. During the day it might occur some disruption on my blog beacse they are still working on it! So if it doesen’t work, try again a minute or two later :)


  20 kommentarer  20 kommentarer om “LFW”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här