Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:20 | September 28, 2013

  Checkered

  imageimageimage
  Detail from last week

  Förlåt för att uppdateringen igår och idag har varit sisodär – men åkte ju till Linköping igår och har umgåtts med familj och vänner samt att vi idag drar ett stort flyttlass med grejer från Linköping till Stockholm. K to the aos! Såååå mycket saker! Samt att bära in allt och flytta saker från gamla lägenheten till nya. Men jag lovar att skriva igen sen . LOVE

  Sorry about the bad update yesterday and today – but I got to Linköping yesterday and I’ve spent My time with my family and friends, and today we are moving so much stuff from Linköping to Stockholm. C to the haos! It’s sooooo much stuff! And we have alot to move from the old appartment to the new one. But I promise to Eritrea again later. LOVE


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Checkered”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här