Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

13:20 | September 28, 2013

Checkered

LOOK OF THE DAY

imageimageimage
Detail from last week

Förlåt för att uppdateringen igår och idag har varit sisodär – men åkte ju till Linköping igår och har umgåtts med familj och vänner samt att vi idag drar ett stort flyttlass med grejer från Linköping till Stockholm. K to the aos! Såååå mycket saker! Samt att bära in allt och flytta saker från gamla lägenheten till nya. Men jag lovar att skriva igen sen . LOVE

Sorry about the bad update yesterday and today – but I got to Linköping yesterday and I’ve spent My time with my family and friends, and today we are moving so much stuff from Linköping to Stockholm. C to the haos! It’s sooooo much stuff! And we have alot to move from the old appartment to the new one. But I promise to Eritrea again later. LOVE

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

19 Responses to “Checkered”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.