Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

  • Categories
  • ABOUT
  • Archive
  • 11:50 | September 29, 2013

    Blue Balloons

    abig5 (kopia)hejabig8 (kopia)blueeeHaha, jag orkar INTE! Varför har jag alltid sån otur?
    Flytten tog myyycket längre tid än planerat och vi var nog inte klara med att flytta saker förens runt ett inatt.. och då har vi inte ens packat upp sakerna ännu.
    När vi packat in allt i släpkärran så har vi typ 10 stora svarta soppsäckar med skräp som ska slängas, och vad tror ni händer? ALLA avfallscentraler hade hunnit stänga och där står vi och har en kärra full med skräp som ska vara inlämnad om bara några timmar och ingenstanns att göra av med skräpet. Efter mycket om och men lyckades vi hitta ett ställe där vi kunde slänga det. Så när vi väl kommer hem runt tolv på natten och jag ska sätta mig och blogga så inser jag snabbt ” FAN! Min dataladdare är kvar i pappas bil och dom är halvvägs till linköping.. ” . Så där satt jag utan dator. Nu har jag fått låna en tills imorgon.. tummen upp för smidiga-Angelica.
    Idag ska jag unna mig att gå på Gröna Lund med mina vänner innan jag ska fortsätta i lägenheten ikväll.
    NU är jag tillbaka med bloggen som vanligt nu när all flytt är klar från den förra lägenheten. SKÖÖÖÖNT!
    Ni ska få dagens outfit sen :)

    Haha, I have such bad luck! Why?!
    Our move took so much longer then we thought and we didn’t have a place to throw our trash so we ended up looking all night for it. We finally found a place to throw it away after a while!
    When i got home i wanted to blog but when i sat down I remembered ” FUCK! My charger to my laptop is in my dad’s car and they are halfway to Linköping..” , so I couldn’t blog. Now I have borrowed a laptop.
    im off to Gröna Lund to have a nice Sunday with my friends before I start unpacking.
    So now my blog is back to normal! Im gonna giva you todays outfit later to :)


    20 kommentarer    20 kommentarer om “Blue Balloons”

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Jag accepterar villkoren som finns här