Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:33 | October 9, 2013

  Day dreamin’

  arri42-1024x682ARRI18-1024x682blue-1024x682arri88-1024x682blue3-1024x682blue12-1024x682blue6-1024x682Portugal 2013

  Åh, sitter och kollar på massa utomlandsbilder från mian resor och drömmer mig bort.
  Marcus har semester vecka 6 så vi ska kolla nu i veckan efter resor till värmen! Åh vad jag längtar.
  Vi pratade lite om Thailand eller liknande men vi båda har redan varit där och vill upptäcka något nytt.
  Har ni möjligtvis tips? Det ska vara varmt, palmer, turkost vatten, fina stränder och inte alldeles, alldeles för dyrt. Tipsa oss gärna!

  Oh, Im sitting here scrolling through my pictures from when I was abroad and Im dreaming away abit.
  Marcus has vacation week 6 so we are trying to find a place to go! Oh, Im longing for it.
  We talked about Thailand but we both have been there and we want to go somewhere else and explore other things. Can you give me any tips? I want it to be warm, palmtrees, clear water, beautiful beaches and not too expensive. Just let me know!

   


  66 kommentarer  66 kommentarer om “Day dreamin’”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Cuba is AMAZING during the winter. Beautiful beaches, palm trees, amazing salsa music being played on the streets, great food, stunning nature, colourful streets, soo many old school cars from the 50’s.. And I could go on and on and on!

   Trust me, not only is it such a Nice place to relax and Explore, it is also the PERFECT place for awesome outfit pics, the setting is inceedible!!

   Reply
  • KOLLA DIN MAIL, ANGELICA!!! :)

   Reply
  • Vill tipsa om koh rong i kambodja! En paradis ö utan dess like, kanske inte partyparty men soft häng och 7 km strand med kanske 30 pers. Spartanskt men väldigt fint och charmigt, billigt!!! och helt underbart. En öl och grillat för 5 dollar. Boende för runt 10 dollar per natt. Nås med båt från Shianoukkville, eller hur det stavas. Prova att googla :)

   Reply
  • You should go to South Africa! Cape Town and places near Cape Town fx. Camps Bay beach, such a lovely place!

   Reply
  • Answer: I have allready been to South Africa and it’s aaaamazing :) love it!

   Reply
  • Nungwi på Zanzibar!

   Reply
  • Malawi, Mozambique or Sao-Tome Principe !

   Reply
  • I’d recommend Bali and the Gili Islands. There you’ll find everything you asked for.

   Reply
  • Bali – totally! Beeeaaauuutiful. There you Can also go surfin’;-)

   Reply
  • The Dominican Republic in the South at Bayahibe. From there you can go on a trip to the island Saona, it’s amaziiiing there! This island is protected and there are only living 20 people or something like that. And also “pirates of the carribean” has been shoot over there.

   Or visit Kenya, Diani Beach. You” find a wonderful nature, white sand & the indian ocean. I’ve never been to a place with such a beauty before.

   I’d recommend these two. Those places are perfect for relaxing, but if you really want to explore a new country then visit Kenya. The people are so nice and courteous and I felt safe all the time.

   Have a nice evening :)

   Reply
  • I think that Philippines are good choice. If you were not there, you should consider.
   Caribbean islands are always a hit(and they have all that you need).
   Hope you’ll find something interesting and have a wonderful time! ;)
   All the best,
   Milica

   Reply
  • Hi Angelica!! You should go to Canary Islands, in Spain. The weather is so cool, the beaches are amazing and the food is sooo good. And the most importante is very cheap!
   Kisses :)

   Reply
  • I’ve heard amazing things about the Dominican Republic. I went to Captive Island off the coast of Florida last year and stayed at The Seven Seas Resort. It’s amazing and on the gulf of mexico but its not super southern so it’s warm but not hot in December/January.

   Reply
  • Hej Angelica!

   Varför inte Indien eller dominikanska republiken? Färgglada kulturer och allt det som ni efterfrågar! Lämnar definitivt ett stort avtryck i en :)

   Reply
  • Hey!

   You should go and visit Australia! There are some beautiful places and beaches out there.
   Wherever you go, enjoy your time!

   Reply
  • bali or vietnam or australia :)

   Reply
  • Åh vilka härliga bilder!

   Reply
  • Dominikanska republiken är helt underbart!

   Reply
  • Kroatien!

   Reply
  • Fantastiska bilder!!

   Reply
  • Tulum, Mexico – paradiset på jorden! Eller Fillipinerna

   Reply
  • Mexico, playa del carmen!! BÄSTA STÄLLET JAG BESÖKT NÅGONSIN!!

   Reply
  • Jag vill tipsa om ö-gruppen Kap Verde! Det ligger utanför Afrika och ön Boavista är helt fantastiskt. Hotellet är hur stort som helst och ser ut som ett stort sandslott och havet är jättevackert där man dyka efter fina snäckor. Några mil utanför hotellet finns en liten fattig fiskeby som är jättemysig. Verkligen en ö där man bara kan koppla av och njuta av livet. Människorna är hur söta och trevliga som helst och de älskar att dansa:) Maten är helt fanstastik och på frukosten kan man plocka färsk exotisk frukt som är helt fantastiskt gott. Och på kvällen kan man gå till en av deras restauranger som har supergo mat! PS.

   Reply
  • You should go to Djerba in Tunisia ! Such an amazing Island ! And you will be surprised by how pretty and cheap it is !

   Reply
  • Malapascua i fillipinerna!!

   Reply
  • Sitges, Spanien! Var där förra veckan o längtar tillbaka så mycket! 30 grader var det där då!

   Reply
  • Wish to be there right now

   http://fashmongers.wordpress.com

   Reply
  • EILAT, i Israel. Tro mig folk vet för lite om Israel i det här landet, sakta men säkert upptäcker svenskarna det. Hela Israel är underbart men just Eilat i södra är lilla Miami. Och det som är bäst är att man kan gå i lugn och ro och känna sig trygg på gatorna, kriminaliteten är noll och människorna behandlar varandra med stor respekt vilket inte är så vanligt i länderna runt om kring. Har du åkt dit en gång vill du tillbaka minst 10, maila om du vill se bilder :)

   Reply
  • Då måste jag rekommendera Sri Lanka. Där finns allt man kan önska! Mycket historia och kultur pga att det var en gammal kolonialstat, smakrik mat och helt fantastisk natur med palmer, kritvita stränder och turkost vatten. Beger man sig in mot landet finns slingriga vägar genom dimhöljda berg och vackra vattenfall. I huvudstaden finns nattlivet om man vill det och på östkusten finns många möjligheter till surfing och snorkling. Det bästa är att folket är så otroligt vänligt och välkomnande. Det är billigt att leva där och fortfarande inte överröst av andra turister.

   Reply
  • Tulum – Mexico, Paradiset!

   Reply
  • Boracay på Filippinerna är fantastiskt :) världens vackraste strand och riktigt romantiskt! Fest varje dag om man känner för det.

   Reply
  • Goa i Indien! Fina stränder, billigt att bo och äta, vackra ställen och underbara människor dock väldigt fattigt men väl värt ett besök. Absolut ett av de bästa ställen jag har rest till! :D

   Annars är Egypten också ett alternativ!

   Reply
  • Dominikanska republiken eller bora bora :)

   Reply
  • Love the shades, they´re awesome!
   http://tendenciesfashandbeauty.wordpress.com

   Reply
  • åh vad det ser härligt ut! Vill också <3

   Reply
  • Awesome pics !! need summer again :((
   Kisses
   ifoundmysoulmate.blogspot.com

   Reply
  • Grymt härliga bilder! <3

   Reply
  • men ååh!! värmeeeee

   Reply
  • Kap verde;)

   Reply
  • Hej!
   Jag & min sambo ska åka till Kuba över jul, så har suttit och tittat runt som en galning om landet oh det verkar vara helt fantastiskt. vackra stränder, historia, musik m.m. Så dte kanske vore ngt =)

   Reply
  • åh va härligt det såg ut! vill också åka utomlands…!!

   Reply
  • Perhentian Island i malysia! Såå fint! Och basar och den andra backpacker ön. När vi bodde där (2011?) så kostade en bungalow som låg på stranden typ 75 kr/ natt. Var väl inte jättefräsht men man vande sig ;)

   Reply
  • Tulum, Mexico! Jag har rest jättemycket men jag har aldrig blivit så frälst av en plats…Var där i februari i år och det var världens bästa två veckor. Tulum har allt man kan önska sig: paradiset på jorden med kritvit strand, boende i bungalows vid vattenbrynet, galna solnedgångar osv + att det är sån jäävla skön vibe där. Det är mycket typ hippa “hippiefolk” från Europa och USA som gör att det finns grymma restauranger, väldigt utbrett eko-tänk, fantastiska yogaställen och alla är så himla trevliga och avslappnade alltså NOLL turisthets även fast det i prinicp är en strandremsa bestående av hotell. Maten är god och väldigt billig, charmiga hotell helt underbara (bo som sagt i bungalow nära vattnet, helt otroligt!) och så finns det utflykter också, bl.a urgamla ruiner och underjordiska vattengrottor man kan simma i. Extra rolig bonus är att det är så himla mkt snyggt folk överallt, och poxå väldigt poppis bland kändisar, vi satt bordet bredvid Orlando Bloom och Miranda Kerr en kväll, och Drew Barrymore och Sienna Miller är stammisar ;)

   Reply
  • Kambodja, Palolem i Goa, eller Cuba!!!!

   Reply
  • Jag älskade Egypten! Madeira är också fint, men det är inte så varmt där på vintern :D

   Reply
  • va och reste runt i asien i tre månader. åkte till: Kambodja, Vietnamn, malaysia, thailand och filippinerna! tycker absoult att ni bör åka till borocay i filippinerna! bästa resemålet av alla ställen jag va på! Varför? Jo för att alla kan förstå och prata engelska för i landet har dem flera olika dialekter och dialekterna gör att dem inte förstår varandra trots samma språk, super god mat, billig, trevliga människor, varmt och helt underbara stränder samt öar!
   Kram

   Reply
  • Aruba eller Boracay :)

   Reply
  • Thailand funkar ju alltid!

   Reply
  • Thailand funkar alltid!!

   Reply
  • FILLIPPINERNA!

   Magiskt!
   Åk till ön Boracay eller Palawan Angelica.

   You’d love it! Och snorbilligt givetvis.

   Reply
  • Ser underbart ut! Mitt drömresemål är Jamaica! Tips =)

   Reply
  • Hej
   Jag har funderat på att åka till Portugal nästa sommar. Vart var ni när ni va där?
   Det ser fantastiskt ut!!

   //Annie

   Reply
  • Hejsan. Jag kan varmt rekommendera Filippinerna. Jag och min sambo åkte förra året 3 veckor – dock för kort tid när man ska besöka mycket. Boracay som är super trevligt, mest turistiska ön men ändå så vackert ! Stranden är som en dröm. Vill man ha mindre turister men ändå ha lugnet och det exotiska så besök panglao, ligger på ön Bohol utanför cebu. Människorna är genuina, allt är super billigt (middag för ca 20kr, åt lyxigt en kväll – kosta endast 80kr per person) och du får se så fin natur/strand!

   Reply
  • Bali, Cambodja or Vietnam!

   Reply
  • Bali & öarna där brevid och Langawi, Malesien :)

   Reply
  • Anbefaler Bali! Bor her for tiden, og det er nnnnydelig her! Det finnes mange fantastiske strender, fine uteplasser og masse god mat her. I tillegg er det superbillig! Hvis du ikke har vært der allerede, er det absolutt vært turen, jeg vet hvertfall at jeg skal ta med meg venninnegjengen fra Norge hit :-)

   Reply
  • You should definitely go to Athens, Greece. It’s so wonderful, it’s like you’re in paradise!
   I love love love it. Athens has everything what you just asked for.

   Love,

   Marlot

   Reply
  • Mexico. Jag ska dit med min familj över nyår och jag är så förväntansfull! Har aldrig varit där, men har läst på massa och man får stränder, sol och bad + en helt annan häftig kultur och massa historiska saker! Och maten ska vi ju inte ens tala om!!

   Reply
  • Goa i Indien är superhärligt! Det finns massa olika vita härliga stränder och fina marknader med allt från silversmycken till kryddor. Vissa delar av Goa är lugnare med lite finare hotell men jag skulle rekommendera de mindre ställena där det händer och finns människor. :)

   Reply
  • Indien! Billigt och helt underbart! Goa är jättefint. Om man vill se mer av Indien finns det jättemånga rundresor som man kan åka med på :)

   Reply
  • Har släkt och vänner som har varit i Filippinerna och säger att det är helt fantastiskt! Tydligen sjukt billigt också, både boende, mat dricka osv. Bara hört positivt om det! Vita stränder, turkost vatten, palmer osv. Tydligen rena rama paradiset!

   Reply
  • BRAZIL! COME TO BRAZIL!

   http://welcomebrazil.tumblr.com/

   Reply
  • Miami, Bahamas, Brasil (Rio de Janeiro), Greece (Corfu, Crete, Lefkada, Zakinthos)

   Reply
  • MEXICOOOO! Superfina stränder :D

   Reply
  • http://annsofey.com/

   I wanna go to the beach !!

   Reply
  • Really amazing pic!!! xo

   http://theroamingcamera.blogspot.be/

   Reply