Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:22 | October 10, 2013

  That bag

  imageNew Bag, ZARA

  Hej fina! Jag får panik på denna datooooooooooooooor!! lånar som sagt Marcus 100 år gamla Mac och den tar livet av mig. Skulle köpa en Mac igår men jag kanske ficak vänta i 6 veckor på en.. ehhhhh. funderar på att köpa online på Media Markt – är det bra?
  Blir galen.

  Hej babes! I panicing over this laptoooooooop!! Im borrowing Marcus 100 year old Mac and it’s killing me. I was supposed to buy one yesterday but they told me I had to wait 6 weeks.. eeeehhhh. Im thinking about ordering one online at Media Markt – is that good? Im going nuts here


  29 kommentarer  29 kommentarer om “That bag”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här