Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:13 | October 10, 2013

  Leather

  stripe11stripe8stripe44stripe12(1)stripe5/Sweater from Zara/Bag from Zara/Skirt from Gina Tricot/Shoes from Zara/

  Jani, lång dag återigen! Just nu är det MYCKET som händer i mitt liv. Roliga saker, men med det kommer också mycket stress, planering och “måsten” – så är det ju :) Känner mig dock som en douche-bag som uppdaterat så jävla dåligt dessa dagar. Nää, ändring på det nu!
  Jag har precis slängt i mig linssoppa ( älskar det och äter det en gång i veckan .. minst ) och ska snart svira om till något snyggt och bege mig till Julian :) Ikväll ska vi dricka vin ett gäng vänner och prata om livet! Jag älskar sånna kvällar. Vad gör ni ikväll?
  Har förresten varit förbi Patricia på Corinne&Friends igen och gjort mina naglar. JÄVLAR vad nöjd jag blev! Ni ska få se dom imorgon :)

  Well, a long day! I have soo much stuff going on now. Fun stuff, but with that comes a lot of stress, planing and “if’s and but’s” – but that’s how it is :) I feel like a douche-bag for my bad update these days. Noo, I have to change that now!
  I have just eaten lentilsoup ( Which I eat ones every week .. or more ) and will soon get myself ready for the evening and go to Julian :) We are gonna drink wine and just talk about life! I love those nights. What are you up to tonight?
  I went to Patricia today at Corinne and Friends and did my nails and Im sooo satisfied! Im gonna show them to you tomorrow :)


  39 kommentarer  39 kommentarer om “Leather”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här