Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:47 | October 11, 2013

  Creatures

  _Y8B2904_redigerad_web_Y8B3173_redigerad_web(1)_Y8B3160_redigerad_web(1)Pictures from our USA roadtrip
  Photo by Emma Svensson

  JA LEVER! Eller… knappt.
  Jag ligger nerbäddad och mår BAJS. B to the ajs. Jag kan mer eller mindre inte röra mig från sängen! Ska försöka sova lite till och försöka få i mig något att äta, om jag kan få börja behålla maten dvs. Självklart ska jag må skit dagen jag inte får eller har tid att må skit på! Har hundra saker att göra och skulle ut och fota massor idag..

  IM ALIVE! Or.. barely.
  Im lying in bed and feel like CRAP. C to the rap. I can’t move from bed! Im gonna try to sleep some more and try to eat and hopefully keep my food this time. Ofc I have to feel like this on a busy day likte this when I just don’t have time to feel like this! I wanted to go out and take alot of photos too.. 


  27 kommentarer  27 kommentarer om “Creatures”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här