Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:15 | October 15, 2013

  Casual fit

  heej14heej12heej/Biker from Angelica Blick for NLY trend/Jeans from Chicy/Shoes from Vans, HERE/Shades from RayBan/Bag from Gina Tricot/Tshirt from Zara man/

  Känner mig trött och hängig idag! Har sprungit runt på presskontor hela dagen och ligger nu nerkurad i sängen och vill bara sova. Marcus hjälpte mig ta bilderna ovan lite snabbt i förbifarten så dom blev skitdåliga.. inte konstigt när man mår sisodär. Jag blir dessutom lite obekväm av att låta Marcus ta bilder på mig, haha! Jag blir stel och kan inte sluta flamsa. Ingen bra kombo med andra ord!

  I feel so tired and out of sorts today! We have run around to different press office throughout the day and Im curled up in bed now and want to sleep. Marcus helped me take the pictures above here a little quickly in passing, so they got really bad .. no wonder when you feel like crap. I am also a little uncomfortable in letting Marcus take pictures of me, haha! I get stiff and can’t stop fooling around. Not a good combo in other words!


  37 kommentarer  37 kommentarer om “Casual fit”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här