Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:21 | October 15, 2013

  Sweet Pink

  pink111pink14pink11God eftermiddag kära ni!
  Gud vilken mysig kväll vi hade igår :) Lite måndags-lyx!
  Jag lagade färsk lax i ugn, potatismos och färsk sparris och till efterrätt gjorde jag gino. Älskar.gino.så.jäkla.mycket!! Jag är ingen godisälskare och har väldigt svårt att äta sötsaker ( allt ifrån bullar och kakor till godis gör att det växer i munnen på mig ). Men gino är mer en blandning av det söta, syrliga och fräsha från frukten. MUMS! Har ni ätit det någon gång?
  Idag så star det en del pressvisningar på schemat för min del :) Ska möta upp Linda straxt inna kl 12 och först gå till presskontakterna som min fina Daniela jobbar på.
  Min fina, fina Daniela.
  Nej nu måste jag se till att komma iordning här. Jag har en tendens till att alltid sega mig oavsett hur mycket tid jag har på morgonen. Går jag upp 5 timmar innan jag ska vara iväg så stressar jag endå i slutet och samma sak gäller om jag går upp en timma innan jag ska vara iväg haha. Varför är det så?! Jag fattar inte. Är jag ensam om detta? haha.

  Good afternoon dear !
  God what a cozy evening we had yesterday :) Some Monday -luxury !
  I cooked fresh salmon in the oven , mashed potatoes and fresh asparagus and for dessert I made gino . I.love.gino.so.damn.much!! I’m not a candy lover and find it very difficult to eat sweets ( everything from pastries and cakes to candies makes it grow in my mouth ) . But Gino’s more a mix of the sweet , tangy and refresh from the fruit. YUM! Have you had it at some point ?
  Today , it’s some pressevents on the schedule for me :) I will meet up with Linda shortly and first go to Presskontakterna that my wonderful friend Daniela works at.
  My lovely, lovely Daniela .
  No, now I have to make sure to get ready here. I have a tendency to always be late no matter how much time I have in the morning. If I go up 5 hours before I have to be away I will stressed anyway in the end and the same applies if I go up an hour before I have to be away haha. Why is it so? ! I don’t get it . Am I alone on this? haha.


  18 kommentarer  18 kommentarer om “Sweet Pink”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här