Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:19 | October 21, 2013

  Time for some coffee

  fika21fika15fika17fika10fika12fika14fika16
  Coffee-time

  Jag och Julian hade en supermysig söndag! Vi möttes i stan och tog oss en lång promenad i solen hela vägen hem till mig. Precis där vi bor finns det ett jättemysigt café som vi satte oss på och drack kaffe och snackade om livet :) Är så glad att jag har så jävla fina vänner i mitt liv. Jag älskar dom med hela mitt hjärta. Äkta vänner växer ju inte på träd direkt!
  Det är ganska sjukt hur jag och Julian träffades och ännu sjukare är våran första utekväll som slutade med att vi festade med Flo Rida och Keri Hilson.. haha.
  När vi var i Miami 2011 så kontakta Julian mig via mail för att han läste min blogg och bodde för tillfälligt där. Vi bestämde oss för att mötas upp och äta middag och gå ut ihop vi tre! Vi hamnade som sagt tillslut utanför en klubb i Miami som det var massor ståhej utanför. Papparazi och folk som köade för att komma in. Vi bestämde oss för att testa att komma in. Efter 15 minuters väntan och utan en kö som rörde sig kände vi att “nää.. vi går vidare!” . Precis när vi ska gå skriker en av vakterna till mig ” ey! How many are you?” . Jag trodde först att han pratade med någon bakom mig så jag vände mig om och glodde men insåg snabbt att det var mig han pratade med. “Ehm.. three..” fick jag tillslut fram. Och vips så fick vi komma in! haha. Den natten var helt jävla insane! Vi dansade till svetten rann.

  Me and Julian had a supercozy sunday! We met up in town and walked in the sun all the way back home to my place. We have a cozy café where I live so we went there and had some coffee and talked about life :) Im so happy to have such amazing friends in my life. I love them with all my heart. Real friends don’t grow on trees!
  It’s actually pretty funny how Julian and I met the first time, which ended up with us partying with Flo Rida and Keri Hilson.. haha.
  When we where in Miami in 2011, Julian decided to contact me because he was reading my blog and was at the moment living in Miami. So we decided to meet up for dinner all three of us! After dinner we ended up outside a club with alot of people . Papparazi’s and alot of people was standing in line outside to get in. So we decided to try to get inside! After standing in line for 15 minutes we said ” No.. let’s go somewhere else!”. Exactly when we are about to leave the guard screamed “Ey! how many are you?”. At first I thought he was talking with someone behind me but after I while I realized that he was talking to me, so I answered “ehm.. three..” . And suddenly we where inside the club! haha. That night was insane! We danced until the sweat was pouring down.


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Time for some coffee”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här