Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:19 | November 11, 2013

  MTV Europe Music Awards

  EMA1EMA2
  Two pictures from EMA last night
  1. Me and sweet Daniel before the show 2.Miley on stage

  Och meeeeeer bilder kommer så fort jag gått igenom alla och sett vilka som är bra nog att lägga upp och visa här :) Men först innan det kommer även bilder från min fest!
  Jag vill även passa på att tacka MTV massor, massor för att jag fick följa med på detta <3 SÅ GRYMT!!

  And moooooore pictures will come as fast as I have picked out the ones that are good enough to show :) But first Im gonna show you pictures of my party!
  And I also wanna thank MTV  so, so much for bringing me to EMA! IT WAS AWESOME <3


  19 kommentarer  19 kommentarer om “MTV Europe Music Awards”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Lucky girl !!

   XX Luba

   French chic look today on
   http://www.well-living-blog.com

   Reply
  • The MTV EMA show was really amazing last night!!

   With love,
   Elisa – My Fantabulous World

   Reply
  • Kul! ;) <3

   Reply
  • Åh så avis!

   Reply
  • Åh vad häftigt! :D Hade vart kul att gå!

   Reply
  • Stunning!!!

   http://www.klaranekulova.com/

   Reply
  • stunning!

   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • Cool photos :) The show was great!
   http://www.itsaboutla.fr

   Reply
  • det måste ha varit roligt att vara där !

   Reply
  • Wow!

   Reply
  • Åh herre vad avundsjuk jag är.. Glad för din skull dock!

   Reply
  • Är det sant att miley tutta på en gås där inne? Isf är hon min idol från och med nu, även fast hon är tjej:O

   Reply
  • Svar: Haha, nej.. ingen gås. Utan lite weed istället – vilket jag tycker är helt sjukt med tanke på hur unga hennes fans är. Egentligen, så spelar det ingen roll om ens fans är unga eller inte – droger är fel på alla sätt. Twerka på hur mycket hon vill, det tycker jag, men att röka weed på scen känns bara fel.

   Reply
  • do you have any idea when that show will be on youtube??:D

   Reply
  • åh angelica, lägg några bilder på Alex och Wille! :)

   Reply
  • Svar: Vet inte om jag tog några bilder på dom, men jisses vilka härliga och snälla killar det där är! Riktiga sötnosar :)

   Reply
  • Man ser de där tvillingarna som var med i Meldodifestivalen i bakgrunden av Miley haha. Jag älskar Miley och angående de som hände på scenen så tyckte jag det var klockrent. Det är föräldrarnas ansvar att förklara vad som är bra/dåligt för sina barn. Inte en 20 årig popstjärna. Ser fram emot resten av bilderna :D

   Reply
  • Svar: Haha, jag vet! tänkte på det med!
   Ang det som hände på scen just denna gång, med att hon rökte weed på scen finner inte jag något ” klockrent” med alls. Som jag skrev till någon här över: Twerka på, var sexig, var naken och andra saker hon gör – hur mycket hon vill! Jag tycker att världen är lite väl kritiska mot henne. Jag tycker att hon ska få vara den hon vill utan att folk ska kommentera det och trycka ner henne. MEN när det kommer till droger så har jag noll tolerans över huvudtaget. Visst, vill hon göra det för sig själv – go ahead. Men att göra det offentligt som om att de vore ” så jävla coolt” är oacceptabelt. Droger är fel och så är det. Kram!

   Reply
  • Kan man få en outfit bild på dig från EMA? Är himlans nyfiken!

   Reply