Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:56 | November 12, 2013

  BURGERS

  BURGERSburger19burger23burger17burger14
  /Sweater from Beyond Retro/Jacket from Zara/

  Sitter och kollar på Montazami-programmet på tv tillsammans med Marcus :) Fina Sara! Saknar den tösen.
  Och ja, jag har testat och äta kött igen! Dock inget jag kommer fortsätta att göra så värst mycket. Har ju bara ätit vegetariskt samt fisk&skaldjur i flera månader nu, men har testat kött två gånger nu under den senaste månaden .. och nja. Det blir nog att fortsätta med mer fisk, skaldjur och vegetariskt ett tag till.
  Nu ska vi fortsätta att kolla på tv innan vi ska krypa ner och sova! Mår rätt dåligt och känner mig typ sjuk efter allt flängande den senaste tiden.

  Im watching the Montazamishow on tv together with Marcus :) Lovley Sara! I miss that girl.
  And yes, I’ve tried to eat meat again! But I don’t think I will continue to do that so much. I’ve only eaten veggie and seafood/fish for many months now, and I’ve only tried meat twice this last month.. and naah. I think I will stick with the veggie, seafood and fish for a while.
  Now we are gonna continue to watch tv and then crash into bed! I feel abit sick after this week.


  28 kommentarer  28 kommentarer om “BURGERS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Att du kan vara så snygg kvinna!!
   Kan du inte göra någon video snart där du visar någon typ av hårfix? :) Hade varit kul!

   Reply
  • I wish I looked this good takiing down a massive burger! You look beyond gorgeous.

   also kudos to you for sticking with veggies and seafood! I could never do it

   -Violet
   RosesareRedblog.com

   Reply
  • Hej hej! Jag undrar vilken kamera du använder? Jätte coole bilder!

   Reply
  • Du har så kul stil ! Fikk lyst på burger…

   Reply
  • fun capture!

   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • Haha.. såå snygg!! Älskar dina bilder!

   Reply
  • Varför äter du vegetariskt?:)

   Reply
  • OMG. Theres an eye staring on the 3th picture down low on your right.
   Scarryyyy

   Reply
  • Answer : haha! Its my thumbnail :p but it really look like än eye!

   Reply
  • Edited beautifully, I wish I was better on photoshop.

   petitesideofstyle.com

   Reply
  • Du ska bara vara glad över att du inte vill äta kött då detta är ohälsosamt och dåligt för miljön. Rött kött (allt kött som inte är fågel, fisk eller skaldjur) är svårt för mage och tarmar att bryta ner och skapar därmed slitage i dessa. Människor som äter för mycket rött kött (4-7 dgr/vecka) lider av cirka 80 procent högre risk än människor som inte äter kött att drabbas av cancer i dessa organ. Så klokt val!

   Reply
  • Svar: Ja, precis. En utav sakerna varför jag valde att sluta var just för att jag ibland fick väldigt ont i magen av att äta kött! och även av moraliska själ också såklart. Man borde vara mer försiktig!
   Tack för din kommentar. kram på dig!

   Reply
  • Kan du inte lägga upp lite tips på vad du käkar istället? Jag skulle också gärna vilja äta mindre kött, men har lite dålig inspiration till vad jag ska äta istället. Kram

   Reply
  • Jag var vegetarian i 7år (alltså ingen fisk eller kyckling) och har faktiskt börjat äta kött igen. Lång historia varför men sen jag flyttade till Italien har jag lärt mig jätte fint sätt att se på mat.

   Här i Italien så har de produkter som finns runt omkring där du bor, i Sverige kallar man de ekologiskt, här finns inte ens de ordet. De är givet att de ska vara så i Italien, närproducerat och färskt. I Florens är de svårt att få tag på t.ex. fisk bara för att de inte är en kust stad. De tycker jag är konstig om jag köper en fryst lax, de är typ INTE okej hehe. Sen att de flesta inte äter importerat just för att de inte är färskt. Så tror de handlar om att vi får kanske tänka mer på säsongsätandet och äta de som finns runtomkring oss istället. Det är ett fint sätt att tänka på tycker jag. :)

   Så den bästa maten är med det bästa samvetet! :)

   Ha en fin daaag!

   Reply
  • Great pictures and love your nails, they are super! :D

   http://www.thefashionloonatic.blogspot.com

   Reply
  • Jag fattar inte, går du och köper en burgare helt uppfixad, ställer dig utanför restaurangen i kylan och tar bilder? Känns det inte konstigt?

   Reply
  • Svar: haha, fast nu har du ju fsktist ingen aning om det var så det gick till – eller hur? Kan ju lika görna vara så att jag köpte med mig burgaren på språng och hade med mig kameran ? Så ” ordninggjord” var jag inte, utan hade sett ut sådär nästan hela dagen :) det handlar om att uppskatta kreativa,roliga och häftiga bilder. Kram

   Reply
  • Vad intressant, det har jag missat! Varför äter du inte kött längre? :) Kram

   Reply
  • cool pictures!

   http://fashiondreamzz.forme.se

   Reply
  • Älskar dessa bilderna! Skit snygga och annorlunda. Blev smått fashinerad över hur perfekt burgaren var hahaha ;D

   Reply
  • Bra där! Jag är också vegetarian sen i mars men slutade äta kött pga många anledningar. Främsta anledningen var att jag inte ville stödja köttindustrin men nu på senare tiden är det även mer miljötänk bakom, tycker även det är fräschare och “roligare” att inte äta! Man får ju prova på så mycket annat roligt än bara en tråkig köttbit hela tiden. Äter fisk och skaldjur istället, mycket fräschare och godare enligt mig. De få gånger jag har fuskat lite så har jag inte ens tyckt att kött varit särskilt gott, precis som du skriver här ovanför, så jag antar att det är en lite av en vanesak också. Fortsatt lycka till med allt sånt!
   (Ett tips är din vän My’s zucchinipasta om du inte ätit det redan såklart, så himla god!!)

   I övrigt så har du en skitsnygg blogg och du själv är himla vacker och inspirerande! Keep up the good work som man säger!

   Reply
  • Snyggt!! :)

   Reply
  • Jag tycker man klarar sig riktigt bra utan kött!

   Reply
  • ÄR inte du vegetarian längre??? :(

   Reply
  • DU ÄR MIN IDOL. Blir så sjukt glad när jag såg detta inlägg. Din stil rockar fett och du äter mycket vegetariskt. BIG LIKE. Du använder fuskpäls och det är sjukt viktigt när du är en sån stor modeikon att få folk att förstå att päls inte är mode! Du är grym! Mucho love / Småland

   Reply
  • När man först slutar äta kött så fattar man ju egentligen inte varför man gjorde det förut heller. Jag har inte ätit kött på snart 1 år och det känns skitbra, och om jag inte ändrar mig helt plötsligen så kommer jag nog aldrig till att även smaka kött igen! :)

   Reply
  • hahha du skulle skrivit hamburgare från (donken) där du skriver “tröja från beyond retro”… hehhe

   Reply
  • Bra att du skippar köttet, är också vegetarian och mår tusen gånger bättre än innan.
   Tycker det är synd att det inte är fler som har tagit valet att bli vegetarian.

   Reply