Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:17 | November 12, 2013

  That little black dress

  hej5

  Har fått många förfrågningar kring denna klänning och visst är den inte magisk? Grejen på axlarna tillhör inte klänningen. Såg dock att den är slutsåld på Asos, men Solace som denna klänningen kommer ifrån har massor av fina klänninagr. Klicka HÄR för att ta er en kik!

  Many of you have asked me about this dress and isn’t it magical? The thing on the shoulders is not a part of the dress. I saw that this dress is sold out on Asos, but solace that this dress is from has alot of nice dresses. Click HERE to get there!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “That little black dress”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här