Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:47 | November 13, 2013

  V

  v3v7v4v6v11
  /Sweater from IvyRevel, HERE/Bag from Melba/Shades from zeroUv/Skirt from Zara/Jacket from Acne/Shoes from Topshop/

  ÅHHHHHHHHH dumma skit-internet! Vårat internet här hemma har legat nere ända fram tills nu, så när jag tänkte blogga imorse så funkade det inte. Försökte tills jag var tvungen att rusa på mina möten. Har varit på Aftonbladets kontor idag och diskuterat lite spännande saker :) Kul!
  Nu är jag hemma en stund innan jag ska gå och hämta ut min nya Iphone – den valde att gå sönder i lördags, så just nu har jag en superhemsk lånetelefon typ. Därav ingen updatering på instagram de senaste dagarna! Men nu blir det ju ändring på det :) haha, INGET funkar för mig idag!!
  Senare sen är det dags för Isabel Marant pour H&M event :)

  OHHHHHHHHH stupid internet! Our internet haven’t been working for the whole day, so when I tried to blog this morning it didn’t work. I tried to get it to work until I had to run of to my meetings. I’ve been to Aftonbladets office today and talked about some fun stuff :) so much fun!
  Now Im back home and will soon go into town again to get my new iphone – cause my last one decided to fall apart this saturday, so now I have this old rock instead. So that’s why my instagram has had very bad update these days! But now  everything will go back to normal :) haha, nothing workd today!!
  Later on I will go to the Isabel marant pour H&M event :)


  35 kommentarer  35 kommentarer om “V”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här