Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:13 | November 14, 2013

  waters

  boat20boat22boat21boat18
  /Coat from Melba/Bag from Zara/Shirt from Bikbok/Shoes from Topshop/Pants from Zara/

  Åhhh, vilket jävla bajsväder vi har! Hur länge har det hållt på nu egentligen ? Två veckor? Minst..
  Jag har iallafall haft en busy day hela dagen och avslutade dagen genom att springa som en tok på stan för att leta klänning inför helgen. På lördag drar ju jag och min partner in crime Andreas Wijk till Finland för att dela ut pris på finska Blog Awards – SKA BLI SÅ KUL!
  Jag sitter i nuvarande stund och letar fik där vi tänkt att möta upp våra finska läsare. Har ni möjligtvis tips? Annars tänkte vi att vi möts vid vårat hotell och tar ett fik i närheten. Vad tror ni?

  Ohh, such lousy weather we have! How long has this been going on now? Two weeks? At least..
  I’ve had a busy day all day and ended the day by running around town trying to find a dress until this weekend. As you might now, me and my partner in crime Andreas Wijk are going to Finland to give out an award at the finnish Blog Awards – SO MUCH FUN!
  Im sitting here trying to come up of a coffeeplace where we can meet up our finnish readers. Do you know a good place? Otherwise we are thinking about meeting at our hotel and go to a near coffeplace. What do you think?


  25 kommentarer  25 kommentarer om “waters”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här