Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:25 | November 16, 2013

  Helsinki

  helsinki3helsinki2helsinki4helsinki5HALLÅÅÅ FINLAND! Jag och Wijken har precis anlänt till vårat hotel här i Finland.
  Jag gick upp klockan fem imorse och är så jävla trött nu, haha. Jag ska se om jag kan få tag i någon redbull så borde jag vara på banan igen :)
  Jag ska alldeles straxt möta upp Andreas för att fota dagens outfit och sen för att bege oss mot dagseventet som vi ska vara med på! På dagseventet har dom bjudit in ca 50-100 personer där mestadels är finska bloggare. Jag och Andreas ska bli intervjuvade på plats och berätta om våra bloggar osv, så det ska bli riktigt kul :)

  HEELLOOO FINLAND! Me and wijkan have just arrived at our hotel here in Finland.
  I got up at five o clock so Im sooo tored right now, haha. Im gonna see if I can buy a redbull and then I will hopefully be back on track again :)
  Im gonna meet up with Andreas soon to take todays outfit and then go to the inspiration dayevent! They have invited 50-100 people and most of them are finnish bloggers. Me and Andreas are gonna get interviewed on stage and talk about our blogs so that’s gonna be alot of fun :)


  26 kommentarer  26 kommentarer om “Helsinki”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här