Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:11 | November 18, 2013

  Walkshow: Angelica Blick

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G9Ru5yi7AYE[/youtube]
  Är med i Walkshow denna gång! Note to self: Sluta säga “såhär” vartannat ord..
  Haha! Jag blir lätt lite “blyg” och får något slags ticks att säga “såhär” när jag blir lite nervös. Blir lätt det när jag blir filmad! Men det ska det bli ändring på eftersom det kommer massor rörligt framöver :)

  Im in the walkshow this time! Note to self: Stop saying “like this” every second word..
  Haha! I become abit “shy” and start saying that when I get filmed! But Im gonna change that cause Im gonna have an own show soon together with a friend of mine :)


  37 kommentarer  37 kommentarer om “Walkshow: Angelica Blick”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Nice video :)
   http://www.itsaboutla.fr/

   Reply
  • Din personlighet är så himla härlig!

   Reply
  • English translation please!!!

   Reply
  • Yes, some English please! <333

   Reply
  • Älskar ditt hår

   Reply
  • Åh vad jag älska din blogg! Du är min största inspirationskälla och nu när jag har tittat på den här walkshowen så fattar jag att du inte bara är ofattbart vacker och skriver som en gud, utan att du faktiskt har världens härligaste personlighet! Du är en megastor inspiration för alla oss som drömmer att nångång bli som du, så tack så mycket för det! STOR KRAM

   Reply
  • Dör för din personlighet! Hoppas jag träffar dig en vacker dag :)

   Reply
  • Redan sett! Tyckte du var grym :D

   Reply
  • For en herlig personlighet. Håper jeg får møtt deg en gang du er i Norge! :D

   Reply
  • du var riktigt grym framför kameran, jag tror de där är bara något som du tänker på.
   åh va kul med mer rörligt framöver, de ser vi framemot!
   Hade fint!

   Reply
  • Loved the video, although I barley understood a word :)
   That’s so cool that you’ll be in an own show, keep us updated on that!
   xx

   http://www.bohemian.journeys.blogspot.com

   Reply
  • you are so lovely. may i ask how tall you are? :) <3

   Reply
  • Va kul att det blir mer rörliga saker! Älskar att kunna se din personlighet och att få höra din as snygga röst :) Blir helt annat än att bara se det du skriver!

   Reply
  • Så söt så jag smäller av!
   Lycka till med dina drömmar om att bli designer :)

   Reply
  • Åh va härligt det ser ut med höst i Stockholm! Ja fler videos! :)

   http://linneahentschel.wordpress.com/

   Reply
  • Du är ju så himla fin och ödmjuk. Man kan ju inte annat än att älska dig.

   Reply
  • Vad heter låten? :)

   Reply
  • Herregud så skjønn du er!
   Går ikke an å bli annet enn sjarmert av deg

   Reply
  • svar till alla: Jag tror inte ni anar hur sjukt mycket era ord värmer i mitt hjärta <3 STORT TACK! Love you guys!

   Reply
  • Vad heter låten?

   Reply
  • Åå vad glad jag blev när jag såg denna Walkshow. Tycker att du är en sådan himla fantastisk människa som inspirerar mig varje dag, flera gånger om.
   Jag har ju redan haft turen att få träffa dig två gånger, varav en av gånger då du kom fram till lilla mig, det går nog inte att beskriva med ord hur speciell du fick mig att känna. Jag hoppas att jag kommer få möjligheten att träffa dig fler gånger, och kanske till och med lära känna dig lite mer.
   Kram på dig bästa Angelica, från Ida :-)

   Reply
  • Fy vad söt röst du har och vad duktig du är!

   Reply
  • Oj vad jag tycker att du påminner om Meredith Grey i Grey’s Anatomy. :) Aldrig tänkt på det förut när jag “bara” läst din blogg och sett dina bilder, men nu efter denna videon så tycker jag verkligen det. :)

   Reply
  • hur lovley!! tycker du ska behålla din fina färg och ditt fina hår !!! :)

   Reply
  • Går det att vara sötare än vad du är?
   Man vill ju bara krama dig! Du verkar så otroligt varm och mysig och älskar din dialekt! Hoppas verkligen att alla dina drömmar går i uppfyllelse :D

   Reply
  • Asså hur fantastisk är inte du?!?! Man märker hur jordnära du är och att du verkligen gläds och är så tacksam över allt du får vara med om. Det gör mig glad att veta att du har fötterna på jorden trots all framgång (som jag självklart blir glad över att du får!!!). Man blir stolt över att det finns tjejer/bloggare som du! En sann inspiration är vad du är, på så många plan!

   Lycka till med allt som kommer i din väg, och jag ser fram emot alla överraskningar du har att erbjuda oss. Du är grym, du är guld, du är amazeballs!!

   Bamsekramar till dig!
   /Zassa

   Reply
  • Det var precis det jag skulle kommentera . Favoritord = såhär . Jättegullig intervju ! Skön personlighet ! Pusss

   Reply
  • Märkte inte alls att du sa “såhär” en enda gång typ, men kunde inte sluta tänka på att du säger “eeeeh, eeeh” ca 3 gånger på mening haha. Är väl säkert för att du var nervös :) Annars jättegullig och härlig!

   Reply
  • du er bare så søt og sjarmerende altså! :) favorittbloggen min, uten tvil!

   Reply
  • Oj va fin du är . Och snygg stil och ditt hår är ju assnyggt! :) sen är jag nyfikne vad produkten hette som du inte kom ihåg riktigt?

   Reply
  • Du verkar helt fantastisk! Jag önskar dig all lycka i världen och med din enorma värme som når ända ut genom dataskärmen vet jag att din önskan om din egen design kommer bli sann! Du är en sån bra förebild! Stor kram

   Reply
  • I didn’t understand anything but tack hehe..but you looked soo cute! Hope there’s gonna be subtitles! :))

   xo
   http://www.evesbreeze.blogspot.com

   Reply
  • Du är så cool! Det är så sött också att din östgötska går igenom, är också från Linköpings-trakten men har bott på andra ställen i flera år nu, blir helt varm i hjärtat av att lyssna på dig ^^

   Reply
  • Too bad I can’t understand a word. Could you include subtitles when you’re making your own show?

   Reply
  • Brukar nästan aldrig kommentera. Har alltid tyckt att du ser så ”hård” ut på bilderna. Förväntade mig en såååå mycket hårdare och negativare ton (förlåt) men gud vad du förvånade mig!! Du är hur gullig som helst och din röst är raka motsatsen till hård och dryg haha. Hoppas att du ser det fina i min kommentar och inte missuppfattar det förstnämnda. Önskar dig ALL lycka, du verkar så himla go! En sista grej: LE MER PÅ BILDERNA FÖR DU ÄR SÅ SÖT DÅ! :D

   Reply
  • Har aldrig hört din röst innan, men herregud vad härlig du verkar vara! Du är en stor inspirationskälla för mig!! Din blogg är fantastisk och du är helt otroligt fin :) Det hade varit roligt ifall du någon gång skrev inlägg om hur man kanske får bättre självförtroende eller tips som typ boostar ens självförtroende eller liknande. Tror det hade varit roligt för många att läsa eftersom du utstrålar glädje och “styrka”. Detta kanske låter askonstigt men hoppas du förstår vad jag menar :):)

   Reply
  • Hi Angie, could you please put some english sub? It’s such a torture when I can only see you and listen to you without understanding a word you say. Thanks.

   Reply